Hannah Lysgård Knutsen (18) og Anne Margrethe Aasen (18) er årets revysjefer. Anne Margrethe sier at de har jobbet knallhardt for å få til en bra revy med god underholdning. Både Hannah og Anne Margrethe er fornøyd med innsatsen til ungdommene.

– Men det er alltid noen som tar dette mer seriøst enn andre, noen kommer når de vil, mens andre er alltid tilstede, sier Anne Margrethe.

Jobbet hardt

Helt siden oktober har revyinstruktørene Anne Sem-Jacobsen og Marte Helleseter sett syngende og dansende ungdommer mellom en og to ganger i uken, frem til jul. Etter jul har det vært betydelig mange flere øvelser.

– Jeg tror jeg har sett ungdommene hver dag i januar, forteller Sem-Jacobsen.

I løpet av denne tiden har begge revyinstruktørene fått smake på alt av det spekteret ungdom er. Alt fra inspirerende, morsomme, talentfulle og energiske til ikke fullt så energiske og slitne ungdommer.

Gerda på Tinder

Instruktørene forteller at noe av det beste er å oppleve ungdommer som ikke har gitt uttrykk for å ville være på scenen, men som har åpnet seg opp og vist en stor talentfull side. Som et resultat, har årets russerevy mye å tilby.

– Dere som kommer, kan glede dere til å se en veldig flott Erna, og en veldig bra Therese Johaug, frister Sem-Jacobsen.

– I tillegg kommer 86 år gamle Gerda som skal prøve sjekking på Tinder, fortsetter Helleseter med.

Godt over 100 ungdommer står på scenen i helgen. Break a leg!

LES OGSÅ: