Puls har kåret årets kuleste dekknavnslåt

Pulsredaksjonen har anmeldt årets dekknavnlåter.

Pulsredaksjonen har anmeldt årets dekknavnlåter. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er lenge igjen til mai, men russefeiringen er allerede godt i gang. Nå er det altså på tide at Puls triller terning på 98-kullets dekknavnslåter. Er dere klare?

DEL

I år som i fjor vurderer Pulsredaksjonen årets dekknavnslåter.

Hværdan 2017 – Matygo

Denne sangen av Matygo gir garantert god stemning med en herlig dropp og et uforglemmelig refreng. Den skiller seg ut, og er absolutt en bra partylåt.

Terningskast: 5

Hværdan 2017 – Behmer

Dette er en fengende låt, som definitivt lever opp til forventningene fra den forrige. Hva annet kan man forvente av Behmer? Sangen har også veldig relevant tekst til dekknavnet. Teksten er kul og morsom, og droppen er blant de beste fra årets dekknavnslåter, så jentene på Hværdan 2017 kan si seg godt fornøyd med to solide låter.

Terningkast: 6

Pablo 2017- Ferdinand Leivestad

Denne mystiske låten har en dropp som bygger seg opp uten å miste trøkket, som mange andre sanger gjør. Med andre ord så er det ingen tvil om at denne sangen gir herlig stemning. Ferdinand Leivestad har lagd en russesang av høy kvalitet, og det lyder profesjonelt. Definitivt en sang man setter på igjen.

Terningkast: 6

Dazed 2017- Kill the Vibe

Denne sangen har litt lite liv i begynnelsen, og kan bli litt kjedelig og ensformig. Likevel henter den seg inn igjen siden beaten er fengende, men er kanskje ikke den låten som passer best på fest.

Terningkast: 4

Tempest Bebende 2017- SIVASO

Sangen er fengende, men skuffer da droppen ikke er så kul. Den har heller ikke så veldig variert rytme, og passer kanskje litt bedre til hverdags enn til fest, noe den altså er litt for kjedelig for.

Terningkast: 3

Asylum 2017- SIVASO

Denne sangen skiller seg ut med en kul og unik start og slutt, med det kjente innslaget fra sesong to i American Horror Story, som også het Asylum. Svært gjennomført. Helt ok energi i sangen, og droppen er litt mer fengende og passer best til de litt mer rolige festene.

Terningkast: 4

Leviathan 2017 – Mute Mutant

Denne sangen skiller seg veldig ut fra de andre og er ganske kul med varierte lyder i refrenget. På den andre siden høres den ikke så veldig ut som en typisk russesang. Ikke at det nødvendigvis trenger å være noe negativt.

Terningkast: 5

Seks øyne på terningen og besteplassering for Pablo 2017.

Seks øyne på terningen og besteplassering for Pablo 2017. Foto:

Faraway 2017- SIVASO

Sangen er ikke veldig varierende og droppen er ikke noe å skryte av. Sammenlignet med de andre sangene er den litt kjedelig, og er heller kanskje ikke noe man foretrekker å spille på fest.

Terningkast: 3

Gallaghers 2017- SIVASO

Sangen er uten tvil fengende, men rytmen er veldig lik gjennom hele sangen så det blir litt kjedelig. Beaten er ikke variert nok og scorer derfor lavt. Sangen har nesten ikke en dropp, men teksten på starten er litt kul.

Terningkast: 2

Årets beste dekknavnslåt!

Den beste dekknavnslåta er helt klart Pablo 2017, av Ferdinand Leivestad. Det er en sang med mye energi, som garanterer god stemning. Den oser av høy kvalitet, og låten er en gjennomført del av dekknavnskonseptet.

Vi har kåret flere vinnere!

Mest kreative dekknavnskonsept: Hværdan 2017.

Beste logo: Dazed 2017.

Beste navn: Botanisk Hage 2017. 

Gratulerer!

LES OGSÅ: Komponerer russelåter fra gutterommet

Artikkeltags