Garanterer god stemning, morsomme konkurranser og god underholdning

Tredje trinn på idrettslinja arrangerer i tradisjon tro nattcup, og de garanterer mye moro.

Tredje trinn på idrettslinja arrangerer i tradisjon tro nattcup, og de garanterer mye moro. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ida Nesheim (18) og Jørgen Thingstad (18) går begge i tredje klasse på idrettslinja på Ringerike videregående skole og er med på å arrangere årets nattcup. - Det er morsomt og sosialt, mener de.

DEL

PulsNattcupen foregår i Ringerikshallen 9.–10. februar, og er for ungdomsskoleelever og elever ved videregående skole.

– Nattcupen er en futsalturnering i Ringerikshallen for ungdomsskoler og videregående skoler, som foregår fra skoletid til utover natten, helt til morgenen etter. Ungdomsskolelagene spiller i skoletiden og utover på dagen, og videregåendelagene på kvelden og utover hele natten, begynner Ida.

Dugnad

Tredje klasse på idrettslinja arrangerer nattcupen som en dugnad til treningsleir i Portugal.

– Men vi arrangerer det også fordi det er et morsomt og sosialt sportsarrangement for alle de som har lyst til å stille med lag, uansett nivå, eller bare komme og se på, forteller Ida.

– I år er det faktisk tiende året på rad 3 IDA arrangerer denne cupen, noe som selvfølgelig skal feires, sier Jørgen.

Det har jo blitt en tradisjon at tredjeklasse på idrett arrangerer Ringeriksnatten hvert år, noe vi helt klart ønsker å videreføre. Spesielt nå som Ringeriksnatten har 10-årsjubileum. I den anledning har vi virkelig slått på stortromma når det gjelder premiering, underholdning og show. Det er ingen tvil om at vi ønsker å toppe de tidligere arrangementene.

Ida og Jørgen er med på å arrangere nattcupen som er 9.-10.februar.

Ida og Jørgen er med på å arrangere nattcupen som er 9.-10.februar. Foto:

Mye å planlegge

 Begge er enige om at i forkant av et slikt arrangement er det veldig mye planlegging.

- Men det er også veldig gøy og veldig lærerikt, forteller Jørgen.

– Vi som går idrett har jo treningsledelse som fag, hvor et av målene er å lære hvordan det er å lede et idrettsarrangement, legger han til.

 Ida forteller at ting må planlegges i god tid. Men når ting begynner å falle på plass er det morsommere, og spesielt om mange kommer så all jobben de har gjort blir verdt det.

– Underholdningen i år er moteshow fra Brandstad og den Gylne Fe, med flotte modeller, publikumskonkurranse, danseshow, fine uttrekkspremier, kiosk med mye gode varer og selvsagt masse bra fotball.

– Cupen er lagt opp slik at ungdomsskolelagene spiller fredag morgen til rundt klokken 20 på kvelden, også starter ikke underholdningen før videregåendelagene spiller natt til lørdag, forteller Jørgen videre.

I år er nattcupen 9.-10.februar- Her skal det spilles futsal og det blir moteshow og konkurranser.

I år er nattcupen 9.-10.februar- Her skal det spilles futsal og det blir moteshow og konkurranser. Foto:

Garanterer god stemning

– Man burde delta fordi det er sosialt, underholdende, morsomt, og det er noe man ikke gjør så ofte. Man kan spille futsal enten for gøy eller ta det som en skikkelig konkurranse! For mange er det kanskje gøy å spille uten press fra trenere på andre lag, og heller bare spille for å kose seg, sier Ida.

– Men vi håper også at mange tar turen for å se på. Vi kan garantere at det blir god stemning, morsomme konkurranser og god underholdning. I tillegg skal det deles ut masse premier som trekkes på inngangsbilletten, legger Jørgen til.

Påmeldingsfristen er 4. februar. Det koster 100 kroner inngang for publikum, 500 kroner for hvert ungdomsskole-lag og 1000 kroner for hvert videregåendeskole-lag, avslutter Ida.

Mer info på ringeriksnatten.net!

Artikkeltags