Puls tester: Matbutikkenes nyheter

NYHETER: Puls har testet noen av de nye produktene i matbutikken

NYHETER: Puls har testet noen av de nye produktene i matbutikken Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nytt år betyr nye varer i matbutikken. Derfor har Puls testet masse forskjellig.

DEL

Puls

Pepsi Max lime

Pris: 29,00,-kr

Butikk: Narvesen

Da vi luktet på den luktet den lime, som var veldig friskt, og ga en litt eksotisk følelse. Den smakte virkelig lime, men ikke altfor mye. Det syntes vi var bra, for hadde den smakt for mye lime hadde det ikke vært noe godt. I tillegg smakte limen «ekte» lime. Det er et stort pluss, fordi mange brus med frukt-smak kan noen ganger smake litt uekte. Det gjorde ikke denne.

Terningkast: 6

Maarud tortilla sour cream & chili

Pris: 34,10,- kr

Butikk: Meny

Dette nye potetgullet luktet veldig godt, og kan minne om oste tortillachips selv om det ikke er en ostesmak i den. Maarud påstår den skal smake sour cream og chili, som den virkelig gjør. Man kjenner sour creamsmaken godt, og i hvert fall chilismaken. Chilismaken var sterk, men god. Vi likte at den hadde sterke smaker, og smakte det den sa den skulle gjøre. Alle i juryen ville kjøpt denne igjen.

Terningkast: 6

MENINGER: Juryen hadde delte meninger om brusene

MENINGER: Juryen hadde delte meninger om brusene Foto:

Sprite lemon & cranberry

Pris: 25,90,- kr

Butikk: Meny

Denne nye, og interessante kombinasjonen var passe god, og hadde ikke altfor mye kullsyre heller. Smaken var ganske lik den vanlige spriten, men den hadde et lite hint av tranebær og lime. Det er en god kombinasjon, men selve smaken ga ingen «wow» følelse og var heller ikke kjempegod. Vi i juryen ville nok ikke kjøpt den igjen.

Terningkast: 4

Honest organisk iskaffe latte

Pris: 18,90,- kr

Butikk: Meny

Denne nye, vegetariske og sukkerfrie iskaffen smakte lite, og luktet heller ikke særlig godt. Den smaker som den bør gjøre, altså iskaffe med lattesmak, men smaker dessverre for lite. Den smakte mye mer melk enn den smakte kaffe. Det gjør den fordi den ikke inneholder noe sukker, som også gjør at den ikke er søt.

Terningkast: 3

ISKAFFE: Denne iskaffen nådde ikke helt opp til topps

ISKAFFE: Denne iskaffen nådde ikke helt opp til topps Foto:

Honest organisk iskaffe moccaa

Pris: 18,90,- kr

Butikk: Meny

Denne iskaffen av samme merke er med smak av moccaa, som både lukter mer og til og med bedre enn den med lattesmak. Den smaker ekte sjokolademelk, med et hint av kaffe. Grunnen til at den ikke smaker særlig søtt er fordi den ikke inneholder noe sukker. Men den levde ikke helt opp til forventningene, for den kunne vært søtere og kunne smakt bedre. Ja, den smaker moccaa, men juryen var enige om at de har smakt bedre iskaffe med moccasmak.

Terningkast: 3

Henning Olsen soft shake salt lakris

Pris: 32,- kr

Butikk: MIX

Denne isen var veldig god, men lukten er virkelig ikke noe å skryte av. Man kunne kjenne lakrissmaken, og isen var litt salt. Det kan kanskje bli litt mye til tider siden den er såpass salt. Juryen kjente at etter hvert som man spiste mer og mer, ville man til slutt bli kvalm siden smaken er sterk og isen er såpass stor. Noen av ulempene er at man blir svart på tennene. Alt i alt var isen kjempegod, og kan anbefales til alle som liker lakris, men den kan kanskje bli litt kvalm etter hvert.

Terningkast: 4

Freia tutti frutti melkesjokolade

Pris: 44,90,- kr

Butikk: REMA 1000

Med en gang fikk alle i juryen en felles tanke, som var at dette er veldig rart og uvant. Kombinasjonen av gelégodteri og melkesjokolade er rart fordi sjokoladen har klumper i seg som gjør at man må tygge mye mer. Gelégodteriet var søtt, men sjokoladesmaken overdøver den smaken, så det resulterer i at man ikke smaker så mye av gelégodteriet. Sjokoladen var god, men hadde en rar konsistens. I tillegg sitter sjokoladebitene veldig godt sammen, så det gjør at man må rive sjokoladebitene fra hverandre i stedet for å knekke de av.

Terningkast: 3

KLISSETE: Tutti frutti sjokoladen var rar og vanskelig å dele på grunn av gelégodteriet.

KLISSETE: Tutti frutti sjokoladen var rar og vanskelig å dele på grunn av gelégodteriet. Foto:

Simply sprouted søtpotetchips

Pris: 34,00,- kr

Butikk: REMA 1000

Disse sunne søtpotetchipsene hadde lite smak, men var gode hvis man «fikk» de potetchipsene som hadde smak i seg. For alle var ulikt saltet, noe som er litt dumt. Den smaker svakt av søtpotet, så vi skulle ønsket at den hadde smakt mer. Siden dette potetgullet skal være et sunnere alternativ så har den lite salt, som gjør at det blir lite smak. Den er sunn fordi den inneholder søtpotet, chiafrø og quinoa. Da vi åpnet posen ble vi sjokkert av hvor lite det faktisk var i den. De som var salte var ganske gode, men de med lite salt smakte ikke særlig mye som gjorde at de ikke ble gode.

Terningkast: 4

Vill blåbær

Pris: 40,40,- kr

Butikk: REMA 1000

Denne nye versjonen av Nidar sin vill-serie er med smak av blåbær, og den smaken kom veldig godt fram. Blåbærsmaken var veldig ekte, fordi den smakte ikke falskt. Den luktet veldig godt, og spesielt av mørk sjokolade.

Terningkast: 5

OVERRASKENDE: Juryen ble overrasket over smaken på den nye troika-sjokoladen.

OVERRASKENDE: Juryen ble overrasket over smaken på den nye troika-sjokoladen. Foto:

Nidar troika appelsin

Pris: 23,30,- kr

Butikk: Meny

Denne nye troikasjokoladen var med appelsin, og den luktet virkelig appelsin. Men dessverre overdøvde appelsinsmaken ikke selve smaken, så den kunne smakt mer. Selv om den kunne hatt mer smak, overrasket den oss, fordi ingen av de i juryen er særlig glad i appelsinsjokolade, men denne var god sammenlignet med mange andre. Etter hvert kjente vi at den kunne bli litt kvalmende. Den smakte ekte appelsin, som var godt.

Terningkast: 5

BEST I TEST: Juryen likte denne best av alle de nye produktene i matbutikken.

BEST I TEST: Juryen likte denne best av alle de nye produktene i matbutikken. Foto:

Favoritten

Definitivt tortilla chips sour cream chili fra Maarud. Alle i juryen var enige i at denne var kjempegod, og den smakte det den skulle smake. I tillegg var smakene også sterke, som var godt. Juryen er sikre på at uansett preferanse vil de fleste like dette potetgullet. Juryen vil kjøpe denne igjen, for den passer perfekt til både kos og taco!

Terningkast: 6

LES OGSÅ:

Artikkeltags