Puls tester høstens nye godsaker – hva smaker best?

NYE PRODUKTER: En liten jury fra Puls har testen noen av høstens nye produkter i butikken

NYE PRODUKTER: En liten jury fra Puls har testen noen av høstens nye produkter i butikken Foto:

Av

I løpet av høsten har det kommet mye nytt du kan kose deg med på lørdagskvelden, både chips og sjokolade.

DEL

PulsPuls har testet ulike nyheter for denne høsten. Blant dem kan du finne sjokolade og brus. Det er ikke noe bedre enn å sette seg ved peisen en kald høstdag, med mye godt stående på bordet. Derfor har vi valgt ut våre favoritter, slik at det blir enklere for deg neste gang du tar turen til butikken.

Mexicana Sprø Taconøtter

Den Lille nøttefabrikken

Kiwi: 39,90 kroner

Terningkast: 5

Disse nøttene var gode, og noe alle i juryen likte. Et litt unikt og overraskende konsept, som etter hvert kanskje kan slå an. Den vil kanskje minne mange om Norges allerede eksisterende cashewnøtter. Tacosmaken var skikkelig på plass, og man fikk derfor store relasjoner til fredagskvelden. Å prøve disse nøttene i tacoen kunne vært veldig interessant. Nøttene vokser litt på deg, så du får lyst på mer jo flere du spiser. Et lite minus var at vi forventet at de skulle være hakket sterkere, noe vi også skulle ønske de var.

UNIKT: Disse nøttene minner om taco, men var ikke så sterke som juryen forventet

UNIKT: Disse nøttene minner om taco, men var ikke så sterke som juryen forventet Foto:

Poppa Chips Creme Fraiche

Meny: 22,70 kroner

Terningkast: 5

For litt tid tilbake lanserte sørlandschips en helt ny serie potetgull: Poppa Chips. Nå har de kommet med crème fraîche smak, og det falt i smak hos oss. Vi klarte ikke slutte å spise, derfor ble posen tom ganske fort. Det er et stort pluss at Poppa chips er sunnere enn vanlig potetgull, for da får man litt bedre samvittighet når man spiser de. Pakningen er veldig innbydende og gjenkjennbar. Spreke farger er noe som gjenspeiler seg i serien. Dessverre fikk ikke potetgullet full pott, fordi vi mente at den smakte for lite crème fraîche. Vi smaker kun nesten salt og litt potet- og yoghurtsmak, men crème fraîche-smaken forsvinner.

FORT TOM: Juryen greide ikke stoppe å spise dette nye potetgullet og posen ble fort tom.

FORT TOM: Juryen greide ikke stoppe å spise dette nye potetgullet og posen ble fort tom. Foto:

Fanta Strawberry & Kiwi

Kiwi: 19,90 kroner

Terningkast: 2

Denne brusen er juryen enig om at overhodet ikke var god. Den smaker som saft med svak kullsyre, og rett og slett veldig kunstig. Lukten i seg selv er litt frastøtende, og kan minne om «fake» jordbærgodteri. I tillegg til brusen i seg selv irriterer vi oss litt over Fanta-flaskene generelt. Denne twisten på flaska, hvor det er et innrykk, er ikke hvor man naturlig holder hånda når man drikker brusen. Ellers er det for så vidt bra at brusen er sukkerfri, og har en ganske innbydende farge.

IKKE GOD: Juryen var enig om at den nye fantaen smakte saft og svak kullsyre.

IKKE GOD: Juryen var enig om at den nye fantaen smakte saft og svak kullsyre. Foto:

Urge Chill Guarana

Kiwi: 19,90 kroner

Terningkast: 3

Denne nye brusen til Urge var ikke helt en fulltreffer hos oss. Den ser ikke særlig innbydende ut på grunn av designet og fargen på brusen. I tillegg var ettersmaken noe som ikke falt i smak, og selve brusen smaker som en dårlig sitronbrus. Derfor foretrekker vi den originale Urge bedre. Designet var heller ikke særlig innbydende, og den skiller seg ut fra de andre brusene samtidig som fargene på flaska er kjedelige og nøytrale. Lukten er mer positiv, for den lukter som frukt og kan minne om Mozell. Men dessverre når ikke denne brusen helt til topps, fordi smaken og designet var ikke noe innbydende.

IKKE FULLTREFFER: Juryen synes hverken designet eller ettersmaken til denne brusen var innbydende.

IKKE FULLTREFFER: Juryen synes hverken designet eller ettersmaken til denne brusen var innbydende. Foto:

Crispo Knasende Karamell

Kiwi: 45,90 kroner

Terningkast: 4

Sjokolade er noe de fleste liker, og med karamellsmak blir det en liten «twist» på smaksopplevelsen. Vi opplevde at sjokoladen var veldig god, og lik den vanlige crispoen, men karamellsmaken smakte vi lite til. Da vi delte opp sjokoladen så vi ikke mange karamellbiter, og da vi smakte på sjokoladen kjente vi karamellsmaken, men vi hadde forventet mer smak. Pakningen er smart tenkt, for fargen er lik fargen på karameller. Den skiller seg i tillegg ut, fordi den er litt mørkere enn de fleste sjokoladepakninger. Juryen ville kjøpt denne igjen, og alt ble spist opp, men det var dessverre for lite karamellsmak.

Crispo Knasende Karamell

Crispo Knasende Karamell Foto:

Bounty Dark Chocolate

Meny: 18,50 kroner

Terningkast: 6

Bounty med mørk sjokolade er ikke veldig ulik den originale, men den mørke sjokoladen gjør at kokosen blir enda bedre og framheves. Smaken kan minne om kokos-sjokoladen man finner i twist-posen. Hvis du liker kokos og sjokolade kan vi virkelig anbefale å prøve den. Smaken gir en veldig tropisk følelse, som også gjenspeiles på pakningen. Designet på pakningen er veldig fint og den er ikke minst gjenkjennbar. Skaperne av Bounty har vært kreative med smaken i forhold til pakningen, for hvem tenker vel ikke på tropiske strøk når de hører ordet kokos?

Bounty Dark Chocolate

Bounty Dark Chocolate Foto:

Favorittene

Våre favoritter var Bounty-sjokoladen og Taconøttene. Juryen valgte de fordi de ville garantert kjøpt begge to igjen, og navnet snakket sant i forhold til smaken. Bounty-sjokoladen hadde fortsatt den gode, gamle kokossmaken, og den ble enda bedre med mørk sjokolade. Taconøttene ga virkelig den ekte tacofølelsen, og det var noe som falt i smak hos alle.

LES OGSÅ:

Artikkeltags