Klarer du Pulsredaksjonens påskenøtter?

Påskenøtter.

Påskenøtter. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

La deg teste og underholde med våre 10 middels vanskelige spørsmål.

DEL

PulsEn av krimforfatternes viktigste oppgaver er å trimme våre små grå, gjennom å utfordre oss med små og store gåter som vi må løse underveis.

Vi tenkte å gjøre det samme, ved å teste deg og dine venner på hvor godt du har fulgt med i timen.

Hva husker du av det du har lest i Puls?

1. I forbindelse med valget i høst, skrev Pulsredaksjonen en rekke saker om ungdomspolitikere og lokale hjertesaker? Hva kalte vi prosjektet?

2. Hun er en sangfugl fra Hønefoss, som i tillegg til å ha deltatt i TV2-programmet «The Voice», også skrev reisebrev fra europeiske musikkfestivaler som sto på trykk i august? Hva er navnet?

Ida og Jarran har sendt reisebrev til Pulsredaksjonen.

Ida og Jarran har sendt reisebrev til Pulsredaksjonen. Foto:

3. Vi har også mottatt spennende reisebrev fra to turkamerater, Ida Rongved og Jarran Flokkmann. Hvor mange land var de innom på sin reise som backpackere?

4.  Han har blitt kalt en «rapkomet», og sammenlignes ofte med Eminem. Pulsredaksjonen fikk muligheten til å treffe ham i høst, og kunne senere konstatere at hønefossingen har blitt signert hos et anerkjent plateselskap. Hvem er han?

5. Til daglig hamrer og snekrer han på Bygg- og Anleggslinjen på Hønefoss videregående skole. På kveldstid snekrer han sammen parodivideoer som blir sett av hundretusener. Hva er navnet?

6. Før påske møtte Ayca Lingaas i Pulsredaksjonen en lokal deltaker i Paradise Hotel, Øystein Myhren Storaa. Hva er hans favorittmat?

Ayca Lingaas og Paradise-Øystein.

Ayca Lingaas og Paradise-Øystein. Foto:

7. På nyåret gikk en poplegende bort, omtrent samtidig som han ga ut et viktig album. Vår anmelder beskrev sisteskiva som «en trist, melankolsk affære». Vi vil ha navnet på artisten og tittelen på skiva.

8. I januar lot vi oss underholde av årets russerevy. En (altfor?) lang tradisjon er leke med ordet Russ i tittelen. Hva ble den kalt i år?

Årets russerevy fra januar 2016.

Årets russerevy fra januar 2016. Foto:

9. Hva heter HBK-talentet som fikk sin landslagsdebut tidligere i år? Og hvor gammel var han på det tidspunktet?

10. Og til sist et spørsmål om påske: Hva er kristendommens symbol for påsken, påskelammet eller påskeharen? (Om du fikk vann i munnen, se våre oppskrifter her.)

Fasiten finner du her. (Ikke sniktitt!)

LES OGSÅ: Påskequiz med små og store utfordringer

Du finner Pulsredaksjonen på Facebook her

Les tidligere saker på ringblad.no/puls. Søk i arkivet dersom du ikke finner saken på siden.

Artikkeltags