Oppturer 

Valget: Mandag 11. september fikk vi endelig vite resultatet av stortingsvalget. Det ble en lykkedag for Høyre- velgerne som kan glede seg til fire nye år i regjering.

Nattåpent: Torsdag 21. september var det Nattåpent på Kuben. Som vanlig satt mange butikker ned prisene, arrangerte konkurranser og ikke minst holdt de åpent helt til klokken 00.00!

MUA-konsert: Onsdag 20. september holdt musikklinjen en vellykket konsert i Brasseriet Fengselet. Dette er den første konserten MUA har holdt siden 1.-klassingene startet. Både nye og gamle talenter imponerte med nydelig sang og musikk.

Nedturer

Valget: Velgerne på venstresiden var ikke like glade for resultatet. I detr lokale skolevalget var Arbeiderpartiet storfavoritt i Ringerike, så det var til manges skuffelse at de gjorde sitt dårligste valg på 16 år.

Synkende temperaturer: Nå har høsten kommet for fullt. Været blir kaldere, og til manges skuffelse spår ikke værmeldingen annet enn skyer og synkende temperaturer framover.

HBK: En nedtur gjemt i en opptur.I 2012 spilte Hønefoss ballklubbs herrer i Tippeligaen. Etter 2013 har veien gått nedover. Har du glemt det? Nå ligger HBK på 9. plass i 2. divisjon.