Oppturer og nedturer i oktober

HALLOWEEN: Denne feiringen er en stor opptur for mange.

HALLOWEEN: Denne feiringen er en stor opptur for mange. Foto:

Nok en måned er over og Eline har ramset opp noen oppturer og nedturer for oktober.

DEL

Puls

Oppturer

Kvernbergsundbrua er åpnet!

Den mye brukte kvernbergsund bru i Hønefoss som frakter deg fra sentrum til Eikli er endelig åpnet igjen. Brua var aldri helt stengt, men regulert, så det bare var mulig å kjøre en vei om gangen. Dette skapte mye kø på begge sider av brua i lag tid. Men tross en del forsinkelser ble den altså åpnet i oktober.

halloween

Oktober er Halloween-måneden. I butikkene ble det solgt godteri, kostymer og halloween-dekor. Selv om halloween kanskje er den skumleste feiringen vi har, så forbinder de fleste, hvert fall oss unge, mye gøy med feiringen.

Hollywood-trener kommer til Hønefoss

Det er alltid litt gøy når det skjer noe utenom det vanlige i lille Hønefoss. I oktober kom såkalte Hollywood-trener Cornelis Elander til byen. Han var på Actic treningssenter på Helgelandsmoen lørdag den 27. oktober.

Nedturer

Kulde

Oktober er for mange en litt kjip måned. Høstferien er over og det er ikke noe mer fri utenom helgene resten av måneden. Samtidig begynte kuldegradene virkelig å komme. På nettene og morgenene krøp gradene lenger og lenger under 0.

Snu klokka for siste gang?

Lørdag, natt til søndag, ble klokken stilt mot sommeren, altså en time tilbake. Det vil si at vi fikk en ekstra time å sove på denne natten. I tillegg blir det lysere om morgenen, men mørkere om kvelden. Men det kan hende dette var siste gang vi stilte klokken sånn som dette, for det skal det kanskje bli slutt på.

HBK rykket ned til 3. divisjon

De siste årene har det gått nedover for HBK fotballag. Laget har sett bedre tider, som i 2009 da de rykket opp i Tippeligaen. De har den siste tiden spilt i 2. divisjon, men nå er de dessverre nede i 3. divisjon igjen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags