Terningkast 5: Ny sesong av «Unge lovende» treffer blink | Thea Våreid-Sørensen

SESONG FIRE: Unge lovende er på sin fjerde sesong og treffer like godt som de foregående sesongene, mener Thea Våreid-Sørensen. (Skjermdump fra Unge lovende)

SESONG FIRE: Unge lovende er på sin fjerde sesong og treffer like godt som de foregående sesongene, mener Thea Våreid-Sørensen. (Skjermdump fra Unge lovende)

Artikkelen er over 1 år gammel

Thea mener også denne sesongen av «Unge lovende» fortjener et høyt terningkast.

DEL

PulsNylig ble den nye og fjerde sesongen av den velkjente norske dramaserien «Unge lovende» utgitt. Den første sesongen av serien kom på NRK i 2015.
Serieskaper Siri Seljeseth, som for øvrig også spiller en av seriens hovedroller, klarer nok en gang å lage episoder titteren vil sluke på en kveld.

Et mer realistisk perspektiv

Seriens fjerde sesong har fokus på opp- og nedturer, kjærlighet, karriere og familie. De tre hovedrollene, Alex, Nenne og Elise er i midten av 20-årene, og serien har ved flere anledninger blitt sammenlignet med serien «SKAM», bare med litt eldre hovedroller. Dette er ikke uten grunn.

Mange serier har en tendens til å kun trekke fram de gode tingene og sidene ved livet, men «Unge lovende» har derimot et litt mer realistisk perspektiv ved det hele. Dette gjør at de seks episodene blir enda bedre, mye fordi man kan kjenne seg igjen i de forskjellige situasjonene.

NY SESONG: Les skribent Thea sin vurdering på den nye sesongen av Unge Lovende.

NY SESONG: Les skribent Thea sin vurdering på den nye sesongen av Unge Lovende. Foto:

Slukes lett på en kveld

I likhet med de tre foregående sesongene treffer også sesong fire blink. Og har du først sett en episode, er det vanskelig å ikke se resten av alle episodene rett etter hverandre. Med andre ord sees fjerde sesong uten problemer på en kveld.

Alt i alt holder denne sesongen i likhet med de andre mål, og Siri Seljeseth imponerer igjen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags