Dette er årets beste russelåt

Disse russegruppene har russelåter i år. Puls har lyttet til alle sammen, og trillet terning.

Disse russegruppene har russelåter i år. Puls har lyttet til alle sammen, og trillet terning. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå er det på tide at årets russesanger får terningen trillet. Puls har også kåret beste navn, beste logo og mest kreative konsept.

DEL

La Flame 2017 - Iqbal

Kreativt at det er en av guttene på La Flame-bilen som står for rappingen i sangen, i tillegg som det høres veldig bra ut. Når det kommer til droppet så er det veldig likt som mange andre russesanger. Alt i alt så er sangen en veldig kul partylåt, men droppet kunne vært enda mer unikt.

Terningkast: 5

Pompeii 2017 - Dj Essaih

En sang uten tekst. Dette er en partylåt, hvor droppet står i fokus. Selv om droppet er litt «monoton», så kan man lett danse til denne. Dessverre er det muligheter for at sangen kan bli veldig treg i lengden, da det ikke er tekst og man går lei av droppet.

Terningkast: 3

Roman Holiday 2017 -Tiano

En veldig typisk allsang-låt. Teksten er like enkel som droppet. Sangen er lite komplisert, men igjen er det en sang mange føler at de har hørt før. Allsang gir god stemning, men skulle gjerne hatt enda mer dropp.

Terningkast: 4

Los Zetas 2017 - Papparuni Beats

Dette er på en måte ikke en «vanlig» russesang, men samtidig er den det. Rappen er gjennomgående i hele sangen, og det kommer aldri noe ordentlig dropp. Russesanger burde ha dropp. Derfor blir dette en veldig «kjedelig» sang.

Terningkast: 3

Los Zetas 2017 - Colembo

Utrolig fengende sang! Det er bare vanlig sang, uten dropp, men det går allikevel bra som en partylåt. Teksten er fengende, og lett å lære seg.

Terningkast: 5

Spinalonga 2017 - Lervold

Dette er også en allsang låt. Teksten er enkel, og droppet er helt okei. Det er kult at sangen bygger opp til droppet, men sangen i seg selv imponerer ikke helt da alt er så enkelt og det ikke gir max partystemning.

Terningkast: 3

Negan 2017 - Colembo

Sangen starter kult. Dette er også en sang som består av rap, men i motsetning til mange andre sanger så var denne rappen ganske kul. Men dessverre savner jeg et dropp.

Terninkast: 4

Charlies Angels 2017- Trinborg

Også en sang uten tekst. Droppet var imponerende bra! Jeg fikk en god partyfølelse, og det er bra. Dessverre kan det bli kjedelig uten tekst, da man bare venter på at droppet skal komme.

Terningkast: 4

Starhips 2017- Thorsen

Sangen var bra! Til tross for at teksten er på engelsk, så er den faktisk ganske bra. Droppet er helt okei, kunne vært bedre. Men dette er nok en sang som lager god stemning da sangen i seg selv ikke er så ille.

Terningkast: 4

Blue Sky 2017 - Kill the vibe

Jeg digget hvordan sangen bygget seg opp til droppet. Sangen er uten tekst, så dette er full ravesang. Droppet er helt greit, men dessverre altfor enkelt, som gjør at mange fort kan gå lei.

Terninkast; 3

Hælja 2017- Behmer

En partysang! Bare melodi, og null sang. Dessverre blir denne også kjedelig i lengden, fordi man bare venter på at droppet skal komme. Men allikevel er droppet ganske ålreit. Skikkelig klikk-faktor!

Terningkast: 4

Hoax 2017- Dj Canesten

Sangen starter spennende med en liten snakke-intro, men derfra går det ned. Droppet er slitsomt, og noe som blir vanskelig å danse til.

Terningkast: 3

Vinneren er...

Det er Los Zetas 2017 - Colembo som stikker av med tittelen «beste låt».

Vår anmelder mener Los Zetas har den beste russelåten i år.

Vår anmelder mener Los Zetas har den beste russelåten i år. Foto:

Du finner forresten flere av låtene på Youtube og Spotify dersom du vil kåre din vinner, blant annet Colembo.

Puls har også andre kåringer for årets russ:

Beste navn: Adrenalin 2017

Beste logo: Hoax 2017

Mest kreative konsept: Hælja 2017

LES OGSÅ:

Artikkeltags