Gå til sidens hovedinnhold

Thomas (18), Edda (15) og Caroline (16) reiste til London på treningstur

Artikkelen er over 2 år gammel

Denne uken var 12 dyktige utøvere og tre lærere fra Musikalkollektivet på treningstur i London.

Puls

Thomas Kvamme Urnes (18), Caroline Moholdt (16) og Edda Djønne-Dahl (15) er tre av musikalkollektivets elever som fikk være med på turen. Thomas forteller at de var på danseklasser, musikalkurs og teaterklasse. De fikk også en sangtime der ungdommene fikk tips og råd angående sang. I tillegg så de to musikaler. Det ble også litt tid til shopping.

Masse forventninger

Før turen gledet Edda seg til turen.

– Jeg gleder meg mest til å se byen, og musikalen «School of Rock».

Thomas gledet seg også mest til de musikalene de skulle se. Gjengen fra Norge skulle nemlig se to musikaler mens de var i London, «School of Rock» og «Book of Mormon». Han forteller videre at han også gledet seg masse til klassene de skulle ha sammen med proffe instruktører fra London.

– Det er ikke noe spesielt jeg gleder meg til, jeg gleder meg til hver eneste ting vi skal gjøre, sier Caroline.

Den første dagen dro de på shopping. Edda synes det var veldig gøy å kunne utforske byen litt.

Bildeserie

Musikalkollektivet i London

 

Godt tilbud

En av eierne av Musikalkollektivet, Monica Sik Holm, tilbringer mesteparten av tiden sin i London. Det var hun som klarte å skaffe dette gode tilbudet til MK-elevene, og gjorde det mulig for dem å få alt det de skulle oppleve.

Caroline sier de måtte betale en egenandel på 5.000 kroner. Denne summen dekket opphold med frokost, tur-retur flybilletter, to musikaler og flere ulike workshops innenfor sang, dans og drama. I tillegg fikk de også en danseklasse på en av Londons beste danseskoler, Pineapple Studios.

– Vi er heldige som får en god del dekket av Musikalkollektivet, i tillegg til at vi spiser og bor billig, sier Thomas.

 

Workshop

Musikalelevene fikk undervisning i forskjellige kategorier. De hadde danseklasser i jazz, hiphop og moderne dans, og teaterklasse med veldig fine og nye leker. I tillegg fikk de en klasse i sang som de synes var utfordrende, men veldig lærerik.

Caroline synes at workshopene var det som var morsomst. Der fikk de slippe seg løs, og bare være seg selv.

– Jeg koste meg masse! Og «School of Rock» var så mye bedre enn det jeg trodde, roser Edda.

Thomas synes det morsomste var musikalene, de forskjellige klassene og det supre samholdet som gruppa hadde med hverandre.

– Jeg har lært utrolig mye nytt om både sang, dans og drama og gleder meg masse til å prøve ut dette hjemme i Norge, sier han.

– Dette vil vi gjøre igjen

Edda sitter igjen med inntrykket av at hele turen var en flott opplevelse, med tett program, god mat og masse moro. Alle tre er overbevist om at dette er noe de garantert ville gjort igjen dersom de fikk muligheten. Caroline har fått oppleve så mye på denne turen og lært seg ting hun kan få nytte av i framtiden.

– Det blir mest sannsynlig en tur igjen til neste år. Vi er ganske heldige siden to av pedagogene våre, Monica Siik Holm og Eirik Stiksrud Dahlen, bor i London og hjelper oss med å finne de rimeligste stedene, sier Edda.

LES OGSÅ: Bli med bak kulissene på Peter Pan

Kommentarer til denne saken