Takk for oss | Karine Jonsrud Pedersen

NYTT KAPITTEL: I den siste kommentaren til avtroppende pulsleder, Karine, skriver hun om viktigheten av ungdomsredaksjoner, lesere og om at hun gleder seg til å starte et nytt kapittel i livet.

NYTT KAPITTEL: I den siste kommentaren til avtroppende pulsleder, Karine, skriver hun om viktigheten av ungdomsredaksjoner, lesere og om at hun gleder seg til å starte et nytt kapittel i livet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Pulsåret» er over, og det blir mange utskiftinger i redaksjonen til høsten. Pulsleder Karine takker for seg og gleder seg til å se hva de neste redaksjonene får til.

DEL

PulsSommeren er her. Et nytt kull er ferdig på videregående skole, og mange skal ut av byen og ut i den store verden. Jeg og flere i Puls-redaksjonen er noen av disse. Vi skal ut på nye eventyr og forlate det gamle og kjære. Dette inkluderer Ringblad og Puls.

Selv har jeg hatt to lærerike år i vår kjære ungdomsredaksjon.

Jeg har lært masse om meg selv, og fått prøvd meg på nye utfordringer. I løpet av de to årene har det skjedd utrolig mye, men hver mandag ventet Pulserne og Ringblads kakaomaskin trofast. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker og lært ting om lokalmiljøet vårt som jeg ikke visste fra før.

Ungdomsredaksjoner er viktige. Det har jeg fått erfare. Bare gjennom det siste året har vi skapt debatt i lokalsamfunnet med saker som omhandler helligdagsfreden, russelogoer og iskrem. I tillegg har vi fått vist fram lokale ungdommer som er flinke i det de gjør, og skrevet om aktuelle temaer som blant annet valg, #metoo og eksamen.

LES OGSÅ: Vi oppsummerer Puls- året!

Vi blir som en boks med perler som blir kastet utover bordet, sa rådgiveren til meg da vi snakket om årene etter videregående.

De pensjonerte Pulserne skal alt fra studier i TV-teknikk i Lillehammer til folkehøgskole i Agder. Og til tross for mye masing om kakao, og noen litt utvidede deadlines, kommer jeg til å savne menneskene jeg har vært så heldig å bli kjent med i Puls og Ringblad.

Selv vet jeg ikke hva jeg skal bli «når jeg blir stor». Kanskje blir det noe innenfor journalistikk og medier, eller politikk. Det vil kun framtiden vise.

Alt jeg vet er at jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel: Livet etter videregående.

Men jeg starter ikke på det livet uten erfaringene jeg har fått i løpet av de siste årene. Puls har ikke bare gitt meg og mine medarbeidere en variert og spennende jobb, men også gitt ungdom en stemme og skapt engasjement. Det håper jeg redaksjonen kan fortsette og gjøre i årene som kommer.

Men nå gir jeg stafettpinnen videre.

Men ta det rolig. Selv om mange slutter og reiser vekk, blir ikke Puls helt skiftet ut. Noen blir fortsatt igjen, samtidig som mange nye ansikter vil prege de oransje Puls- sidene til høsten.

Til deg som leser Puls: Takk for at du leser det vi jobber hardt med, og vi håper du vil følge den nye redaksjonen og de senere redaksjonene i årene som kommer. Uten lesere er vi ingenting. Uten lesere hadde det ikke vært en ungdomsredaksjon i Ringblad.

Så nå gjenstår det bare for meg, og de andre Pulsere som skal inntre pensjonisttilværelsen og si tre ord:

Takk for oss.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags