Gå til sidens hovedinnhold

Her er den beste hurtigmaten i Hønefoss

Artikkelen er over 5 år gammel

Sulten og må ha noe å spise NÅ? Her er maten som er perfekt på late hverdager og etter harde lørdagskvelder!

Puls

Selv om det lønner seg rent økonomisk å lage sin egen mat hjemme, hender det at tiden mangler, eller at inspirasjonen uteblir.

Vi har smakt på og gitt vår vurdering av lokal hurtigmat ved tilfeldig utvalgte spisesteder.

LES OGSÅ: Gresk yoghurt tronet på toppen (Puls prøver...)

Tippen Galaxy: Kylling i kebab

Adresse: Kongens gate 2

Her var det god smak og passe mengde med dressing, selv om vi anbefaler mild saus. Sterk saus kan fort bli for sterkt. Kebaben blir servert i skål, som gjør det lettere å spise, og som er et stort pluss, ettersom kebab ofte kan bli en grisete affære. En liten kylling i kebab koster 73 kroner, som vi synes er en god pris sammenlignet med andre spisesteder. Beliggenheten er også ypperlig, og ligger sentralt (diverse utesteder er kun et steinkast unna).

Mastwar Fastfood: Hawaii pizza

Adresse: Ole Thorkelsens vei 8.

Her får du en stor pizza til en lav pris. En meget god smak og spesielt deilige skorper. Toppingen smaker godt, med passende mye ost. Her går det selvfølgelig an å velge annen type fyll. Pizzaen er perfekt stekt. Pizza koster 125 kroner, noe vi synes er en god pris for en pizza som metter alle tre.

Babol Kebab Hus: Kebab i pita

Adresse: Hønefoss bru 1b

Kebaben ble servert med litt for mye dressing, noe som gjør den litt sølete å spise. Dessverre litt lite mangfold i fyllet, der vi kun så agurk og mais blant kjøttet. Ellers var det en god og helhetlig smak, og man får mye mat for pengene. Kebab i pita koster 80 kroner her.

Abid Døner Gril: Kebabtallerken

Adresse: Fossveien 3

Her er det mye mat og man blir god og mett. Pommes fritesen er god og crispy, og det er rikelig med salat. Dressingen smakte svært godt. Denne tallerkenen koster 125 kroner med drikke, og her får man altså både kebab, pommes frites og drikke som tilbehør.

Test av hurtigmat

Panelet , som besto av tre medlemmer av Puslredaksjonen, vurderte maten ut fra smak og pris.

Spisestedene ble valgt tilfeldig, og kun i Hønefoss.

Statoil Hønengata: Wiener for en 10’er

Adresse: Hønengata 78

For å variere litt fra kebab og hamburger, kan vi si at pølsa her smaker godt, samtidig som den er lokal og er billig. Et enkelt måltid som definitivt er blant det billigste du kan få. Også det mest økonomiske av alle tilbudene her. Et lett tilgjengelig målti, altså.

Nam-nam: Cheeseburger

Adresse: Ullerålsgata 2

Burgeren her er god og saftig, og kommer med rikelig fyll. Den er godt krydret med passende smakskombinasjoner. Helhetlig er dette en veldig god burger, selv om det er ganske mye dressing. Denne cheeseburgeren koster 60 kroner, som er en fin pris på en burger som har rikelig med gode smaker.

Vår favoritt:

Hawai pizza fra Mastwar Fastfood på Vesterntangen. Dommerpanelet: «Utrolig god smak og god konsistens, og det var mye pizza for prisen.»

Bildeserie

Her er maten vi testet!

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken