Deilig eplekake for varme sommerdager

Nam!

Nam! Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hva med å servere familien din en myk og deilig eplekake i det varme maiværet?

DEL

Du trenger:

Puls3–4 epler

2,5 dl sukker

1 dl melk

3 dl hvetemel

2 ts bakepulver

Kanel

Sukker

Slik gjør du:

1. Pisk eggedosis av eggene og sukkeret

2. Så blander du inn smør og melk

3. Sikt inn hvetemelet og bakepulver

4. Smør inn en rund kakeform, hell mesteparten av røren oppi

5. Lag en liten bolle med kanel og sukker, og rør eplene rund der, så de får et godt lag med kanel og sukker.

6. Så trykker du eplebåter ned i røra

7. Den røren du har igjen skal du helle over eplene.

8. Dryss sukker og kanel i et litt tjukt lag, for da får du en hard og sprø overflate

9. Sett kaken i ovnen på 200 grader, midt i ovnen i ca. 30–40 minutter

Ha gjerne vaniljeis eller krem ved siden av, det er nydelig! Vel bekomme!

LES OGSÅ:

Artikkeltags