Gå til sidens hovedinnhold

Bake, steke, koke, smake. Her er Pulsredaksjonens oppskrifter!

Artikkelen er over 5 år gammel

Har du lyst til å imponere på kjøkkenet, men mangler en spennende oppskrift? La deg inspirere av Pulsredaksjonen, som har bakt og smakt seg fram til noen godbiter i løpet av skoleåret 2015/2016.

Puls

Til skole, jobb eller dagsturer i påsken, smaker det godt med noe annet enn hverdagsmat. Her er et utvalg søte og salte retter samt noen sunne. Alle kan passe fint til frokostbordet eller i tursekken sammen med noe varmt i koppen.

På kvelden kan du servere noe ekstra godt:

Og dersom du enten er klar for grillsesongen eller lengter tilbake til julesmaker, har vi noe til deg også:

Alle oppskriftene har stått på trykk i Ringerikes Blad i løpet av skoleåret 2015/2016. Flere saker fra Pulsredaksjonen finner du her.

Matinspirasjon og spennende oppskrifter hentet fra spalten Smak av helg finner du her.

Har du tips eller forslag til oppskrifter? Lokale råvarer vi bør teste ut? Send e-post til puls@ringblad.no.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.