Til sengs med: Paradise-Øystein

  Artikkelen er over 3 år gammel

  Pulsredaksjonen sjekket inn hos Paradise-deltaker, Øystein Myhren Storaa.

  DEL

  PulsDet ble et morsomt og intimt intervju på det gamle gutterommet til Øystein, og vi ble litt bedre kjent med han.

  Øystein var glad og imøtekommende da han åpnet døra og vi ble sluppet inn til et koselig hjem. Foreldrene var der og vi fikk hilse på de også. Ekstra gøy var det at de kjente fotograf Emil!

  Se intervjuet på video lenger ned i saken!

  LES OGSÅ: Øystein fra Hønefoss sjekker inn på Paradise hotel

  – Man blir veldig sliten

  Det var en lattermild stemning og foreldrene stakk opp i andreetasjen mens vi plasserte oss i sofaen foran kamera, nærmest flombelyst av en gulvlampe. Det ble nesten litt mye for meg, men Øystein tok det som en pro. Han hadde tross alt blitt filmet i Mexico.

  – Det var veldig annerledes enn det folk tror det er, men på en positiv måte! Det er utrolig profesjonelt og ganske mye venting, men det er bare bra fordi man blir faktisk utrolig sliten av å være der inne.

  Han forteller at de fleste hadde positive reaksjoner til påmeldingen.

  – Alle vennene mine syntes det var dritkult, men familien var ikke så glade. De har sagt at de er glad i meg uansett, da, sier Øystein og ler høyt.

  LES OGSÅ: Øystein åpnet Paradise-oppholdet med sex første natt

  Et lite PR-stunt

  I løpet av de tre episodene som har kommet ut, har han allerede fått mye oppmerksomhet. Han var tross alt den første til å ha sex på hotellet, og han innrømmer selv at vågestykket var planlagt.

  Ayca Lingaas og Paradise-Øystein.

  Ayca Lingaas og Paradise-Øystein. Foto:

  – Det er jo i god «Paradise-ånd» og det er noe jeg hadde tenkt over på forhånd. Det var et lite PR-stunt, taktisk og for egen vinning, sier han med et lurt smil.

  – Jeg tror kanskje ikke alle husmødre er superhappy med hvordan jeg framstår nå i starten, men jeg har ikke fått mange negative tilbakemeldinger.

  Han forteller at han får mange hyggelige meldinger og snaps av både jenter og gutter i alle aldre. Noen derimot er litt vel hyggelige.

  – Jeg har fått et par «dirty-snaps», så jeg vurderer om jeg bare må lukke snapchatten min snart. Det er litt rart, sier Øystein mens han rødmer litt.

  Hva han har tenkt til å gjøre videre etter Paradise Hotel er han litt usikker på, men han vil utnytte de sjansene han kan få og oppleve så mye som mulig.

  – Jeg har tenkt til å bruke tiden på å føle hva dette kan gi av muligheter. Se hva som skjer, det tar ganske av allerede. Jeg har også fått gode venner som jeg vil ha det gøy med!

  Øystein er en hyggelig kar med et glimt i øyet, og vi i Puls følger spent med videre.

  Artikkelen fortsetter under videoen.

   – Paradise Hotel åpnet dører

   Jonas Opsahl fra Haugsbygd sjekket inn – og relativt raskt ut av fjorårets utgave av Paradise Hotel.

   – Jeg ser tilbake på Paradise som en av de mest spenningsfylte opplevelsene i livet mitt. Det er et spill hvor kontroll, forutsigbarhet og rettferdighet ikke eksisterer. Men det har åpnet dører til nye muligheter og bekjentskaper som jeg ikke hadde før. Til tross for at det var bittert å ryke tidlig, ville jeg ikke vært med flere ganger. Dette er noe man gjør én gang, og det ville neppe blitt det samme å reise for andre gang.

   Hotellgjest: Jonas Opsahl deltok i fjor.

   Hotellgjest: Jonas Opsahl deltok i fjor. Foto:

   – Ser du/ skal du se årets versjon av Paradise Hotel?

   – Jeg følger med når jeg føler jeg kan sette av tid til det med god samvittighet. Tross all kritikken tror jeg de fleste er enige i at programmet er underholdende.

   – Hva gjør du nå, Jonas?

   – I dag jobber jeg innenfor skole- og helsesektoren, og som PT, mens jeg tar et manglende fag til studiekompetanse. Det var veldig interessant å få se hvordan TV fungerer, på så nært hold!

   Send tekst og bilder «

   Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

   Artikkeltags