3 nye iPhoner lanseres – Skyhøye priser

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I september lanserte Apple blant annet tre nye iPhoner på et event i California, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

DEL

MeningerPrisen har blitt høyere og høyere for hvert år, sånn blir det i år også. Den dyreste som er iPhone XS Max vil koste rundt 16 000 kr. Men den billigste som er iPhone XR vil kun koste rundt 8000 kroner
De nye modellene vil komme i noen gamle, men også nye farger. Hjemknappen og 3D Touchen er fjernet fra alle de nye modellene.

Jeg har gledet meg til de nye iPhonene skulle komme, spesielt fordi dette er første gang Apple har lansert 3 iPhoner på ett år! Tidligere har de kun lansert en eller to nye iPhoner hvert år.

iPhone XR er ganske lik iPhone X. Det som er nytt er navnet, kameraet, nye farger og større lagringsplass. Men ellers er de så å si like.

Apple kommer til å fjerne blant annet iPhone X fra markedet fordi den er billigere enn iPhone XR. Forklaringen kan være at de ikke vil tape penger på at folk kjøper den nesten helt like og billigere modellen (iPhone X). iPhone XR kommer også i en rekke nye farger: Blå, hvit, svart, gul, korallrød og rød. Fargene er veldig fine, og jeg tror at alle vil finne en farge de liker.

iPhone XS er en modell som kan minne litt om iPhone X, men den er dyrere. Man kan kjøpe den i 3 farger: Sølv, stellargrå og en ny gullfarge. Den er ikke så ulik iPhone XR, men noen ting er bedre.

iPhone XS Max har den største skjermen Apple noensinne har laget. Den har bedre skjermoppløsning enn iPhone XS, som gjør at kvaliteten på skjermen blir bedre utseendemessig. Ifølge Apple sin nettside er den blant annet helt lik iPhone XS når det gjelder kameraet. Det synes jeg er litt rart siden iPhone 8 PLUS var bedre når det gjaldt kameraet i forhold til iPhone 8.

Det jeg liker med de nye iPhonene er de nye fargene og at iPhonene har mange nye egenskaper. Det som trakker litt ned er at de nye modellene ikke er så ulike fra hverandre, noe som er rart på grunn av prisen som varierer fra 8000–16.000 kr.

Jeg ville nok gått for den billigste, iPhone XR.

GLEDET SEG: Helene Mala Haga har gledet seg til å vite mer om de nye iPhonene.

GLEDET SEG: Helene Mala Haga har gledet seg til å vite mer om de nye iPhonene. Foto:Artikkeltags