Gå til sidens hovedinnhold

Puls tipser: Fem filmer du kan se på kino i 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi nærmer oss årets slutt, og med det kan vi se fram til alle filmene som skal vises på kino i løpet av nærmeste framtid. Det er allerede mye informasjon og diverse trailere ute for forskjellige filmer, og vi har mye å glede oss til i det kommende året.

Puls

Frost 2

Etterfølgeren av den velkjente Fantasy-filmen «Frost» kommer på kino i slutten av 2019. Da den første filmen ble lansert for 5 år siden ble den fort populær, og den har vunnet flere priser. Det var også ganske stort for oss nordmenn at både naturen og noen av navnene i filmen var inspirert av lille Norge. Filmprodusenten har ikke ønsket å fortelle noe om filmens handling, men sier at oppfølgeren bygger på den første filmen.

Løvenes konge

Den nye versjonen av musikalen «Løvenes konge» kommer på kino til sommeren, og er blitt mye omtalt i mediene. Filmen er en nyskapning av den allerede eksisterende animasjonsfilmen og historien fra 1994. Med kjente stemmer som blant annet Beyoncé Knowles og Donald Glover til de ulike karakterene, gledes det mye til premieren i juli.

Five Feet Apart

Med kjente skuespillere som Cole Sprouse og Haley Lu Richardson i hovedrollene, kan denne filmen om kjærlighet blant to unge mennesker bli en stor suksess. I filmen spiller de nemlig to tenåringer som møtes på sykehuset, da de begge blir behandlet for en livstruende sykdom. De er begge klar over at de lever på lånt tid, og er opptatt av at hvert øyeblikk teller. Den er antatt å komme på kino til våren.

Aladdin

Basert på Disneys animasjonsfilm fra 1992, har det blitt laget en ny versjon av eventyret om «Aladdin», men med virkelige mennesker. Det er både kjente og mindre kjente skuespillere med i filmen, og blant de kjente finner vi blant annet Will Smith og Naomi Scott. Hvis lanseringen går som planlagt, skal den dukke opp på kino til våren. På lik linje med de andre filmene som kommer ut i 2019, er dette også en mange har store forhåpninger til.

Once Upon a Time In Hollywood

Thrilleren som er fullpakket med kjente skuespillere er antatt å komme på kino til sommeren. Vi kan blant annet se Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, i tillegg til en stjerneprodusent med navn Quentin Tarantino. Filmen handler om hvordan en bortglemt skuespiller og hans stuntmann drar på en slags vandring, for å skape oppmerksomhet rundt navnene sine i filmindustrien.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken