- Hvilke instrument spiller du?

- Hovedinstrumentet er bass, men jeg spiller også litt piano.

- Hvor lenge har du spilt?

- Jeg har spilt bass i litt over 3 år, og jeg startet å ta pianotimer når jeg var rundt 6 år, men det har jeg gitt meg med.

- Hva spilte du den dagen du vant Nordeas kulturskolepris?

- Jeg spilte to stykker: «Donna Lee» som er en jazzstandard hvor jeg både fikk vist fram teknikk, improvisasjon og musikalsk kunnskap. I tillegg «Portrait of Tracy», som er en låt som man er virkelig fin å spille som solobassist.

- Hva tenkte du da du vant?

- Jeg forventet egentlig ikke å vinne, så det var veldig morsomt! Det som er mest sentralt i livet mitt er vel

musikk, så å få prisen var veldig kult.

- Hva skal du bruke pengene på?

- Jeg tenker å bruke pengene på en kontrabass, ettersom jeg spiller en del forskjellige sjangre. Tror det er et instrument som kan være nyttig å kunne.

- Hvilke annet instrument ville du likt å lære deg? Egentlig ikke noe annet, det er bedre å bli god på et instrument enn «halvgod» på flere forskjellige.

- Hvem er ditt forbilde?

Et stort forbilde på bass er Jaco Pastorius. Pappa er nok han som fikk meg til å drive med musikk. Han har gitt meg mye hjelp og inspirasjon, ettersom han har drevet med musikk hele livet.

- Hva er dine framtidsplaner?

- Jeg har søkt musikk på Edvard Munch VGS i Oslo. Etter videregående håper jeg på å fortsette å studere musikk. Målet er å kunne leve av musikken i framtiden.