Gå til sidens hovedinnhold

10 billige julegavetips

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå nærmer julen seg, og mange av oss har begynt å tenke på julegavene. Hvis du synes det er vanskelig å vite hva du skal gi, har Puls tipsene for både deg som ikke vil bruke så mye penger og deg som liker å lage ting selv.

Fem ting du kan kjøpe:

1. Julegenser: Julegensere i alle forskjellige varianter selges i mange ulike klesbutikker.

2. Gavekort: Her er det nærmest uendelig med muligheter. Noen forslag kan være gavekort på skjønnhetsklinikker, butikker, abonnementer eller kino.

3. Julefilm: Hva er ikke mer koselig enn å se en koselig julefilm med familie, en venn eller kanskje kjæresten?

4. Brettspill: Når det er kaldt ute er det alltid hyggelig å samle seg inne rundt bordet og gjøre noe sammen. Da kan brettspill være et morsomt alternativ hvis man er lei av den gode gamle kortstokken. 

5. Gavepakker: Kjempelurt gavevalg, her er det mye å velge i. I tillegg så er det et smart valg økonomisk, siden innholdet i gavepakkene til sammen er billigere enn hva den samlede prisen av produktene ville vært.

LES OGSÅ: Ensomt juletre søker gaver som varmer  

Fem enkle ting du kan lage:

1. Kakao på pinne: Se oppskriften til Ina.

2. Brente mandler: Brente mandler er en kjempeenkel ting å lage med få ingredienser, samtidig som det er veldig godt.

3. Knekk eller fløtekarameller: Karameller er kanskje litt mer krevende enn brente mandler, men det finnes mange forskjellige gode oppskrifter der ute. I tillegg kan man lage mange på en gang og pakke inn i glass eller lignende.

4. Strikke noe varmt til vinteren: Strikking har gått litt av moten blant oss yngre, men det finnes uendelig med oppskrifter hvis noen har lyst til å ta i bruk noe de lærte i kunst og håndverk i fjerde klasse.

5. Ingredienser til baking på glass: Dette er en morsom ny greie som kanskje ikke så mange har gjort før. Her kan man for eksempel lage et glass med kakaopulver og marshmallows eller alle de tørre ingrediensene i en deig, så det bare er å tilsette vann. Her kan man også pynte med sløyfer eller skrive noe fint utenpå.

Så nå er det bare å komme seg av gårde til butikkene. Enten du skal hamstre gavekort, gensere, garn eller kakaopulver.

Les også

Camilla (18) og Selma (16) danser på TV

 

Kommentarer til denne saken