Puls gir deg 10 tips for julestemningen du lengter etter

AKE: Aking kan være like gøy selv om du ikke er voksen eller ungdom.

AKE: Aking kan være like gøy selv om du ikke er voksen eller ungdom. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Selv om det nærmer seg jul kan det være vanskelig å finne den mye omtalte julestemningen. Vi har laget ti tips til hvordan du får julestemning.

DEL

PulsJulefilm: Julen er en høytid for hygge, og det finnes vel ikke noe hyggeligere enn å sette seg i sofaen under teppet og se en julefilm? Det finnes tusenvis av julefilmer, bade tradisjonelle og nye.
 

Snølykt: Hva er ikke mer koselig enn å ta på seg noen varme klær å gå ut og lage en snølykt eller en snømann? Da er det også enda hyggeligere å komme inn i varmen etterpå og se ut på en snølykt som lyser i mørket.

 

SNØLYKT: Å lage skulpturer av snø er en morsom aktivitet selv om du er voksen eller ungdom.

SNØLYKT: Å lage skulpturer av snø er en morsom aktivitet selv om du er voksen eller ungdom. Foto:

JULEFILM: Det finnes mange julefilmer som får deg i julestemning.

JULEFILM: Det finnes mange julefilmer som får deg i julestemning. Foto:

Julegenser: Julen er en tradisjonsrik høytid for mange. Å kjøpe seg en julegenser med et blinkende reinsdyr på er kanskje ikke veldig tradisjon, men det er likevel morsomt, og hvis du har den på jobben eller skolen blir du hele tiden minnet på julen.

JULEGENSER: Å ta på en julegenser er en morsom måte å utsråle juleglede.

JULEGENSER: Å ta på en julegenser er en morsom måte å utsråle juleglede. Foto:

Varm drikke: Når snøen kommer og det etter hvert blir kaldere og kaldere så er det alltid hyggelig å kunne gå inn å varme seg med en kopp med noe varmt å drikke. Gløgg er kanskje den mest tradisjonelle juledrikken, men andre ting funker og.

Julemarkeder: Hvert år har byer og områder over hele landet julemarkeder. Der kan man få kjøpt mat, småting, julegaver og smykker. Å dra på forskjellige julemarkeder er veldig koselig, og får virkelig fram julestemningen.

VARM DRIKKE: Noe varmt å drikke er alltid godt når det er kaldt ute.

VARM DRIKKE: Noe varmt å drikke er alltid godt når det er kaldt ute. Foto:

Pynte til jul: Å pynte til jul er noe som får fram følelsen som sier at snart er det jul. Man kan dekorere med juletrær, små dekorasjoner, eller kanskje lage noen dekorasjoner selv? Uansett er det koselig med litt julepynt her og der.

Ake: Uansett alder blir man aldri for voksen til å ake. Nå som det har kommet snø er det ekstra gøy å kjøre ned en bakke på et akebrett i full fart. Det får virkelig julefølelsen og adrenalinet til å komme!

Julegaver: Julen handler både om å gi og å få. Hvis man drar på julemarkeder, har man allerede fått unna en del av handlingen til julegaver, men de fleste butikker har såkalte «juletilbud» man kan benytte seg av i tillegg.

JULEPYNT: Hvis du pynter huset eller rommet ditt med masse julepynt blir du hele tiden mint på julen mens du er hjemme.

JULEPYNT: Hvis du pynter huset eller rommet ditt med masse julepynt blir du hele tiden mint på julen mens du er hjemme. Foto:

Julekaker: Noe av det beste med julen er jo julekakene, og ikke minst å bake dem. Å bake og pynte pepperkaker er vel noe de fleste av oss har gjort siden vi var små, så det får fram minner og god stemning.

Familie: Siden julen handler om å være med familien, må vi ikke glemme dette punktet. Å være med familien din i disse juletider er veldig koselig, og da kan man kanskje også få gjort noe med familiemedlemmene sine som man har hatt lyst til å gjøre veldig lenge.

Julekaker: Julekakebaking er en hyggelig tradisjon som får deg i julestemning.

Julekaker: Julekakebaking er en hyggelig tradisjon som får deg i julestemning. Foto:

LES OGSÅ:


Artikkeltags