Gavetips for deg som er sent ute

Gavedryss: Her er Robertas Vilimas' (kjønnsnøytrale) gavetips for julen 2016.

Gavedryss: Her er Robertas Vilimas' (kjønnsnøytrale) gavetips for julen 2016. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er ganske typisk at det kommer en «topp 5 julegavetips for ham» og «topp 5 julegavetips for henne» hver gang det nærmer seg jul. For denne lista har jeg egentlig tenkt ut gavetips som folk ikke nødvendigvis ønsker seg, men som man egentlig trenger. Eller?

DEL

Puls 

1. Sokker, undertøy og sånt

Jeg skal si dere noe hemmelig; nesten alle sokkene jeg har, har blitt gitt til meg av noen på et eller annet tidspunkt. Besteforeldrene mine spesielt, selv om det var ganske hyggelig at de også gjemte penger i sokkene, da. Det samme gjelder undertøy også, selv om noen kan finne det litt rart å bli spurt om boxer-, truse- eller BH-størrelsen sin, men om du tenker deg litt om, så er undertøy- og sokkeinnkjøp noe vi sannsynligvis prioriterer minst.

2. Mat

Kom igjen a', vi er alle innerst inne matmonser. Om det nå er godteri, kjeks eller småkaker, så vet du at veien til en persons hjerte er gjennom magen. En boks konfekt kan være det tryggeste valget. Eller en kilo godteri i løsvekt. Eller brente mandler. Alt egentlig, kjøp alt.

3. Skjønnhetsprodukter

Folk vil argumentere at det er mest vanlig å gi dette til jenter, og de ville naturligvis ha hatt rett for tjue til femten år siden, men i dagens samfunn så er det like viktig for gutter som for jenter å være uhyrlig presentable. Så ting som parfyme, kremer, neglelakk (det siste er ikke så mye for gutta, vanligvis), hårvoks, deodorant og haugevis av forskjellige sjampoer og sånne badesalter som bobler i et badekar, for selv gutta trenger å ta seg én time i badekaret.

4. Bøker

Alle trenger en bok, selv de som ikke liker å lese, for du kan alltids bruke boka til å fyre opp i peisen på de ekstra kalde dagene. For å være litt mer seriøs, så kan en bok være hva som helst, og det finnes garantert minst én for alle (Husker du «The Fault in our Stars»?)

5. Spill

Dette er en herredominert «hobby» om vi skal være helt ærlige, men jeg kjenner ganske mange jenter som ville flådd meg om jeg ga dem noe annet enn et spill. Hva som gis avhenger av hva de liker, som for eksempel «Call of Duty: Infinite Warfare» eller «Counter Strike» for den mer «tankeløse» opplevelsen, eller mer historiedrevne opplevelser som «The Last Guardian» og «Final Fantasy XV».

LES OGSÅ: En litt annerledes julefeiring

Artikkeltags