Forrige måned kom Vipps med en ny oppdatering. Foreløpig er den kun tilgjengelig for iOS-brukere, men androidbrukere vil også snart få mulighet til å laste den ned. Flere ting har blitt endret, blant annet har logoen fått ny farge, og appen et nytt og mer brukervennlig design.

Den nye oppdateringen skal ha gjort appen raskere og enklere å bruke. I tillegg er det lettere å se om noen har sendt penger eller melding, og man har muligheten til å blokkere folk.

Som med de fleste nye oppdateringer, tar det for noen litt tid å vende seg til endringene. Likevel har det ikke vært altfor mange reaksjoner på oppdateringen, men så brukes ikke Vipps like mye av ungdom som det for eksempel Snapchat gjør.

Noen har kanskje reagert litt på den nye oransje fargen som logoen har fått, enten fordi den er veldig sterk, eller fordi den ikke lenger har samme farge som DnB sin app. Det positive med fargen er at det nå er lettere å finne appen hvis man har dårlig tid, da den trekker oppmerksomheten veldig lett.

Selv om logoen kanskje tar litt tid å vende seg til, synes jeg appen er oversiktlig og lett og bruke. Vipps har blitt et eget selskap, og at de da vil ha en ny farge er forståelig. De har også laget appen så de lettere kan videreutvikle den senere, som tyder på at det kommer flere oppdateringer i framtiden.

Dom: Heit!

LES OGSÅ: