Fastfood er et kjent konsept for oss i Norge. Vi har lenge hatt muligheten til å stikke innom en MC Donalds, Subway eller Burger King for å få oss ett raskt, kaloririkt og ganske billig måltid. Men dette konseptet kommer jo ikke, etter navnet å dømme, fra Norge, men nemlig fra USA. USA er kjent for å være fastfoodelskernes paradis. Men er det så fantastisk som vi skal ha det til, eller er det kanskje litt overvurdert?

Norge har tatt opp flere av Amerikas fastfoodkjeder, men ikke alle. USA kan by på et større utvalg av forskjellige fastfoodkjeder, og gjerne også flere på ett sted eller mange i såkalte «Foodcourts». På en annen side er utvalget av mat på de spisestedene Norge og USA har til felles litt ulikt og prisen er overraskende nok veldig lik.

Dom: Heit

Etter min mening er USA sin fastfood litt overvurdert. Hjemme i Norge fikk jeg høre at maten var billigere og at utvalget var mye større, noe som ikke stemte helt. Likevel var det flere Fastfood kjeder i USA som jeg gjerne skulle hatt i Norge, så det gjør opplevelsen av fastfooden i USA heit!

LES OGSÅ: