Heit eller teit: «The Tide Pod Challenge»

Illustrasjonsfoto av vaskekapsler: Elisabeth Linnerud Boym

Illustrasjonsfoto av vaskekapsler: Elisabeth Linnerud Boym

Artikkelen er over 2 år gammel

En ny utfordring har ankommet internett. Les hva Eline synes om trenden ved å svelge en kapsel med vaskemiddel.

DEL

PulsDe siste årene har mange av oss sett folk delta eller kanskje også deltatt i utfordringer, eller challenger som det ofte kalles, på nettet. Noen av disse utfordringene er kanskje harmløse som for eksempel «The Icebucket Challenge» som går ut på at man utfordrer hverandre til å tømme en bøtte med isbiter over seg. Men noen av utfordringene som har blitt spredd over internett har ført til stor skade, og i visse tilfeller tatt liv. Challenger som «The Choking Game» har krevd menneskeliv de siste årene.

Den siste tiden har nå en ny Challenge kalt «The Tide Pod Challenge» spredd seg på YouTube og andre medier. «The Tide Pod Challenge» går ut på at man skal tygge en kapsel med vaskemiddel og prøve å svelge den.

Det har ikke vært mange dødsofre for utfordringen, mye fordi smaken av kjemikaliene er så vond at det nesten er umulig å svelge dødelige mengder uten at man brekker seg.

Likevel kan det skade slimhinner i munnen og spiserøret eller etse brannsår.

Dom

Eline avgir dommen på om den såkalte "Tide Pod challenge" er heit eller teit.

Eline avgir dommen på om den såkalte "Tide Pod challenge" er heit eller teit. Foto:

Jeg synes «The Tide Pod Challenge» bare virker som en tullete dum idé. Selv om utfordringen minst sannsynlig er dødelig kommer den bare til å føre til at du skader deg selv.

LES OGSÅ:

PULS: Heit eller teit: Hipsterstil 

Heit eller teit: Snø 

Artikkeltags