Freias nyhet er melkesjokolade Cocos med kokosflak og kokosfudge og har nettopp dukket opp i butikkene. Den nye kokosplata inneholder som nevnt små, hvite tynne flak kokos i tillegg til litt større klumper med kokosfudge.

Dette til sammen gir en fyldig sjokolade- og kokossmak.

Da jeg først så denne nye sjokoladen i butikken ble jeg overrasket. Freia hadde kommet med noe litt nytt, men allikevel tatt en kjent sjokoladesmak inn i sitt produkt, ikke helt originalt. I tillegg er designet på emballasjen litt annerledes. En stor andel av designet er likt, men det lille partiet til høyre, som skiller freiasjokoladene fra hverandre hadde en ny vri. Her var det ikke klassisk norsk natur eller en gammel kjent logo. Vi kan nemlig se grønt, blått og hvitt i tillegg til palmer. Ikke typisk norsk, men nytt og eksotisk.

Jeg er heller ikke særlig stor fan av kokos, men Cocossjokoladen endret dette for meg. Kokossmaken er ikke for sterk og den gode melkesjokoladesmaken er der fortsatt. Derfor fyller disse to elementene hverandre godt opp. Kokos er jo noe de fleste forbinder med palmer og Syden.

Så hvis du lukker øynene, så kan du forestille deg at du er på reise.

DOM

På grunn av den friske, spennende og eksotiske smaken er denne sjokoladen definitivt HEIT.

LES OGSÅ: