Da jeg hørte om denne brusen, ble jeg først veldig nysgjerrig. Sitron har jo vanligvis en veldig sur konsistens. Men smaken var ikke så ille som jeg hadde sett for meg. Brusen så ut som vanlig cola, mens flasken ser litt annerledes ut.

Selve drikkevaren lukter sitron, men jeg synes sitronsmaken ikke kom helt ordentlig fram da jeg smakte på den. Det var som om den manglet et lite piff. Det kan mulig være fordi den er sukkerfri, for kullsyre manglet den overhodet ikke.

Jeg er jo en stor fan av den originale Coca Colaen, og synes ikke at noen av de nye smakene har klart å måle seg med originalen. Men selv om de nye modellene ikke kan utspinne den berømte Coca colaen som er med sukker, betyr det nødvendigvis ikke at de smaker forferdelig heller. De har bare en annen konsistens, og man må smake med et åpent sinn.

Coca Cola zero sugar lemon var helt grei på smak, men er ikke noe jeg ser for meg å velge å kjøpe foran andre drikkevarer.

Alt i alt er jo dette en nyhet som er laget uten sukker, og med en underlig smak. Denne passer godt for mennesker som vil prøve noe nytt, og som er lei av den samme smaken på den gode gamle Coca Colaen.

Dom: Heit!

LES OGSÅ: