For det første er det en glede å skrive puls-årets siste «Heit eller teit». For det andre kan det umulig være mulig å ikke ha merket at en ny butikk har gjort sitt inntog på Kuben, nemlig Funky Frozen Yogurt.

Den kalde desserten kom til Hønefoss denne våren, men har allerede vært svært populær andre steder i landet i lang tid.

Jeg synes dette er et flott tilskudd i byen.

Frozen yoghurt har vesentlig færre kalorier, har mange flere forskjellige smaker og har bedre hold enn vanlig softis. Det som også er et stort pluss for enkelte er at man har mulighet til å få på forskjellige toppinger, som inkluderer strøssel, godteri, kaker og frukt.

Dette er jo en type dessert som har blitt veldig kommersiell de siste årene, og har blitt den nye, sunne «it – desserten»man kjøler seg ned med på varme sommerdager.

Faktisk så lovprist at jeg synes den til tider har blitt altfor over-hyped. Denne hypen tilhører på den negative siden sammen med det faktum at den er veldig overpriset. Dette fordi man veier isen før man betaler, noe som gjør at man ofte må opp i 70–80 kr for en full kopp med frozen yoghurt, som er en urimelig pris å betale altfor ofte.

Dom

 

Allikevel er det både forfriskende og et sunnere alternativ til softis, noe som gjør at det ikke kan være noe annet enn HEIT.

LES OGSÅ: