Det ser ut til å ha blitt en liten trend i influensermiljøet å prøve å nå musikktoppen. Låten til Isabelle Eriksens «Nå er det jul», som hun synger med en gjeng andre fra You Tube, ble sluppet først og nådde førsteplass på listene på Spotify.

Kort tid etter slapp gjengen fra Spårtsklubbenlåten «Juletragedien», og utfordret Isabelle Eriksen til et veddemål som går ut på å ligge lengst på 1. plass.

Frank Løke, også kjent som Action-Frank, er også en av dem som har sluppet låt. Han har offentliggjort at om låten hans får tre millioner streams før nyttår, skal han stille til stortingsvalg i 2021.

Tuller på toppen

At mennesker som ikke har noe særlig forhold til musikk skal tjene masse penger på å tulle på toppen av listene skjærer på en måte litt i musikk-elsker-hjertet mitt. På den annen side er det en grunn til at disse låtene når toppen, så det gjør vel folk glade?

Jeg skal innrømme at jeg synes det er litt gøy selv, selv om musikken i seg selv ikke er så storartet.

 

Bør gi seg mens leken er god

At noen halvkjendiser kniver om førsteplassen er foreløpig mest morsomt, men om Løke ender opp med å stille til valg i 2021, har det gått for langt. Jeg håper heller ikke trenden fortsetter, og synes vi kan gi oss nå som leken er god.

Dommen

Litt gøy, foreløpig greit, men teit.
 

LES OGSÅ: