Tilbyr ungdom et sted å være

Middag: #etterskolen tilbyr ungdom et sted å være på onsdagene. Der får de servert et gratis måltid, som de har mulighet til å være med å tilberede.

Middag: #etterskolen tilbyr ungdom et sted å være på onsdagene. Der får de servert et gratis måltid, som de har mulighet til å være med å tilberede. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter flere prøvekjøringer er konseptet #etterskolen nå offisielt i gang.

DEL

PULSFlere hadde tatt turen til Freezone sine lokaler for å delta på åpningen av konseptet  #etterskolen.

LES OGSÅ: #Etterskolen på Freezone

Slipper å henge i byen

Noen av ungdommene som hadde møtt opp, har allerede testet det ut på prøvekjøringene.

– Det er veldig bra at vi har et sted å være. Noen av oss skal videre på noe etterpå, og det er fint å slippe og henge i byen, forteller de.

– Her kan vi spise mat, gjøre lekser, være med andre og bare ha det gøy, sier Emilie Shjolden (14). Det er vennene Andreas Østby (17), Thomas Berg Haugen (14), Gabriel Luengo (14) og Bernt Leander Vargan (14) enige i.

LES OGSÅ: Freezone har fått 450.000 kroner

Oppgradering

Sparebankstiftelsen Ringerike støttet prosjektet med 450.000 kroner, som blant annet har gått til å oppgradere kjøkkenet.

Birgitte Jacobsen har ansvaret for maten.

Birgitte Jacobsen har ansvaret for maten. Foto:

– Før var det et par kokeplatet her, og nå har vi et helt restaurantkjøkken å boltre oss på, smiler kjøkkensjef Birgitte Jacobsen.

Pengene har også gått til oppgradering av lyd- og lysanlegg i diskoteket, og ellers i klubblokalet.

Runar Krokvik, leder i Sparebankstiftelsen hadde gleden av å klippe snora, og å gratulerte Freezone med konseptet.

Åpningen ble ledet av klubbleder Stian Høibråten, som trakk fram de ledende i prosessen.

Werner Jacobsen, prosjektleder og pådriver trakk fram at han har lagt seg trøtt noen kvelder, men at alt har vært veldig moro. Dennis Bakke og Birgitte Jacobsen har ansvaret for konseptet, og Høibråten lovet ungdommene at her ble de godt tatt vare på.

Etter åpningen var det klart for ukens servering, og på menyen sto tacosuppe. Den falt i smak hos hele gjengen, og de gledet seg til de kommende ukene.

LES OGSÅ: – Skal vi starte band og melde oss på Norske Talenter?

Artikkeltags