Terningkast 4: Lovende ny sesong fra suksess-serie

Synne Bekkeheien Grønseth, skribent.

Synne Bekkeheien Grønseth, skribent. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– «Unge lovende» er, i tillegg til «NRK-serien «Skam», noe av det ærligste og relevante som er produsert i Norge på lenge, skriver Synne B. Grønseth.

DEL

Puls - anmeldelseTittel: «Unge Lovende», sesong 2

Norsk dramaserie i 6 episoder

Terningkast: 4

I den nye sesongen av «Unge lovende» følger vi fortsatt Elise (Siri Seljeseth), Alex (Alexandra Gjerpen) og Nenne (Gine Cornelia Pedersen) som leverer like emosjonell og relevant karakterer som i den første sesongen av drama-suksessen.

Den andre sesongen har et større fokus på jentene som individer. Vi kommer enda tettere inn på karakterene, og får se hvordan de håndterer større eller mindre livsendringer på ulike måter. I tillegg skal de fungere godt som venninner, kjærester og arbeidstakere.

Serien har beholdt faktorene som gjorde at den ble en såpass stor suksess: Dialogen er naturlig og relevant, problemene de står overfor er fortsatt gjenkjennelig. Seljeseth, Gjerpen og Pedersen leverer rolletolkningen sine like troverdige og følsomme.

I løpet av de seks episodene av sesong 2 blir vi servert både brudd, slåsskamp, og kleine sexscener for å nevne noe.

«Unge lovende» tar opp viktige sårbare og aktuelle temaer både direkte og indirekte. Elise beviser at det ikke er alt man bør spøke om her i livet. Nenne tar opp psykisk sykdom og hvordan man skal bli frisk fra det. Alex står overfor et vanskelig valg om følge drømmen sin eller ha en trygg framtid.

«Unge lovende» er, i tillegg til «NRK-serien «Skam», noe av det ærligste og relevante som er produsert i Norge på lenge.

LES OGSÅ: «SKAM» er løsningen

LES FLERE ANMELDELSER:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags