Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 6Galaksens beskyttere redder kinokvelden — igjen

Artikkelen er over 3 år gammel

Frykt ikke, oppfølgeren til «Guardians of the Galaxy» fra 2014 er minst like god som den første, skal vi tro Puls-skribent Sina Schjørlien.

Tittel: «Guardians of the Galaxy vol. 2»

Sjanger: Action, adventure

Terningkast: 6

Nok en gang møter vi Peter Quill, Gamora, Drax og Rocket, i tillegg møter vi Baby Groot (Vin Diesel), som kun kommuniserer med den velkjente frasen «I am Groot».

Da filmen «Guardians of the Galaxy» kom ut i 2014, ble den møtt med gode kritikker. Jeg fryktet at oppfølgeren ikke kom til å leve opp til den første. Heldigvis ble jeg positivt overrasket over Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 er en svært underholdende superheltfilm. På en annen side er ikke filmene som tradisjonelle superheltfilmer, noe som kan føles forfriskende for mange. Filmen inneholder flere humoristiske scener som får deg til å sitte smilende selv timer etter at filmseansen er over.

Det er dermed ikke feil å si at regissøren James Gunn nok en gang har levert en film med like mye sjarme, humor og spenning som forgjengeren.

I tillegg får vi endelig høre sangene på Awesome Mixtape #2, som ble avslørt på slutten av forrige film, som bringer filmen til nye høyder.

Dersom du likte Guardians of the Galaxy, kommer du til å like vol. 2. Om det ikke er nok å måpe over de visuelle bildene, kan jeg love deg at du kommer til å elske karakterene. Dersom du ennå ikke har sett filmen kan den anbefales på det sterkeste.

LES FLERE FILMANMELDELSER:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.