Gå til sidens hovedinnhold

Filmer du kan glede deg til i 2017

Artikkelen er over 4 år gammel

2017 er stappfull av storfilmer. Her er ti som pulsredaksjonen gleder seg mest til.

Puls

Skjønnheten og udyret

Premiere: 17.03.2017

Sjanger: Eventyr/Familiefilm

Skjønnheten Emma Watson er endelig tilbake på lerretet i mars. Hovedrollen hun har kapret er ingen ringere enn som prinsessen Belle i Disney-klassikeren «Skjønnheten og Udyret». Dette er historien og karakterene publikum kjenner godt og er så glade i.

Fifty Shades Darker

Premiere: 10.02.2017

Sjanger: Drama/Romantikk Paret fra E.L James’ suksessbøker, Christian Grey og Anastasia Steele, returnerer til lerretet i februar. Denne gangen kjemper Christian en kamp mot sine indre demoner, mens Anastasia tenker på alle kvinnene som kom før henne og ser på dette som en trussel.

Den 12. mann

Premiere: 10.11.2017

Krigshelten Jan Baalsrud skal få skinne på kinolerretet neste år. Filmen skal fortelle historien om Baalsrud og hans legendariske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. Den er den vanligvis morsomme Thomas «Finger’n» Gullestad som skal gjøre sin første hovedrolle på film.

Logan

Premiere: 03.03.2017

Det er ikke så mye vi vet om historien, men regissør James Mangold har brekreftet at Wolverine får sin tredje film. Heldigvis er Hugh Jackman fortsatt i hovedrollen.

Power Rangers

Premiere: 28.04.2017

Sjanger: Fantasy/ Sci-Fi/ Action

I actionfilmen «Power Rangers» følger vi fem ungdommer som må finne frem sine indre helter når småbyen de bor i, og resten av verden, blir utsatt for en utenomjordisk trussel.

Baywatch

Premiere: 12.05. 2017

Sjanger: Drama/ Komedie

Det skal sprades i bikini i vannkanten igjen, denne gangen under Dwayne Johnsons ledelse. Med på lager er Iexandra Daddario og Zac Efron. En film hverken gutter eller jenter kommer til å klage på.

Pirates of the Carribbean: Dead men tell no lies

Premiere: 24.05.2017

Sjanger: Action/Eventyr/ Komedie

Det har allerede blitt laget fire filmer om Captain Jack Sparrow. I mai 2017 blir det nok en gang en kamp om kinosetene, for da kommer det femte kapitelet i filmserien om favorittkapteinen vår. De fire første filmene har vært en stor hit, og det kommer den femte filmen til å bli også.

World War Z 2

Premiere: 09.06.2017

Sjanger: Action/ Grøsser/ Thriller

Oppfølgeren til actioneventyret og favoritten fra 2013 hvor vi nok en gang får sett den talentfulle skuespilleren Brad Pitt kjempe for livet i denne intense filmen.

Dunkirk

Premiere: 19.07.2017

Sjanger: Drama/ Action/ Krigsfilm

Christopher Nolan har funnet frem historiebøkene og presenterer sin versjon av hva som skjedde da allierte styrker fra Belgia, Frankrike og Storbritannia ble omringet av tyske soldater under andre verdenskrig. Mevirkende er Tom hardy, Cillian Murphy, til og med Harry Styles fra One Direction er med.

Biler 3

Premiere: 01.09.17

Sjanger: Animasjon/ Familie

Lynet McQueen tar en utfordring og skal bevise en ny generasjon racerbiler at han fortsatt er verdens beste. Disney byr nok en gang på de morsomme favorittbilene, for de to foregående filmene har vært favoritter for barn i alle aldre.

LES OGSÅ: Toppår for Hønefoss kino: – Må helt tilbake til 2009 for å se lignende tall (+)

LES MER OM FILM:

Kommentarer til denne saken