6 gledeskilder denne høsten

Sina E. Å. Schjørlien, skribent og ass. pulsleder

Sina E. Å. Schjørlien, skribent og ass. pulsleder Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Prokrastinerer du allerede?

DEL

Puls - kommentarDet er lett å bli demotivert i skoletiden når man lengter tilbake til de grønne bladene, de friske fruktene og det varme vannet fra de mest minnerike dagene i sommerferien.

Jeg har allerede funnet meg selv undrende over at det kun er litt over en måned siden skolen begynte. Kanskje du kan glede deg over disse seks tingene i tiden framover? (i tilfeldig rekkefølge):

1. Det er kun 14 dager igjen til høstferien, og kun 45 dager igjen til Halloween (jeg innser nå at det kanskje er feil å bruke «kun» i det sistnevnte tilfellet).

2. Det er på tide å kjøpe en egen sparebøsse for kommende filmopplevelser, for her er det mye å glede seg til: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, Jack Reacher: Never Go Back, Doctor Strange, Fantastic Beasts and Where to Find them, Moana og Assasin’s Creed.

3. Nå som badeshortsen og bikinien er lagt innerst i klesskapet, kan man endelig slappe av med en sjokoladeplate eller to uten å måtte tenke på #sommerkroppen2016 (og det er ennå 4 måneder igjen før man må tenke på de urealistiske nyttårsforsettene).

4. Ettersom været ikke er like innbydende nå som temperaturen synker sakte, men sikkert, kan man med god samvittighet late seg i godstolen med teppe og varmt drikke, eventuelt bruke den ekstra tiden på litt for mange serier (av de siste jeg har sett, kan jeg anbefale blant annet Limitless, Mr. Robot, The Flash, the 100, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. og Stranger Things).

5. Kanskje gleder du deg til å kjøpe en ny, god og varm jakke? Kanskje er det tanken om oransje- og bruntoner, tykke gensere, dundyner og frisk luft som varmer deg.

Én ting er sikkert og visst, denne høsten er jammen meg varm.

LES OGSÅ:

Artikkeltags