Blogger fra russefeiringen

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

For tredje år på rad blogger russen i Ringerike og Hole fra russefeiringen sin på ringeriksrussen.no.

DEL

Russepresidentene Andreas Nydal (Ringerike videregående skole) og Sindre Myrlund (Hønefoss videregående skole), samt visepresident Christine Stronegger (Tyrifjord videregående skole) synes Ringerikes Blads konkurranse for russen er en veldig bra mulighet for russen.

- Det folk leser om russen, er som regel negativt fordi en eller to russ har gjort noe galt og ødelagt for oss. Nå får leserne se at vi gjør mye bra og positivt også, sier Sindre, og får støtte fra sine russestyrekollegaer.

- Deler opplevelser

- Også er det et veldig fint sted å få utløp. Etter russerevyen vår var det mange som hadde behov for å dele opplevelsene sine fra premieren og premierefesten, og gjorde det ved å skrive i bloggen sin, forteller Andreas.

- Også er det et sted for russen og leserne å holde seg oppdatert, legger Christine til.

Til nå er 10 russebiler som har opprettet egne blogger som du kan finne på ringeriks-russen.no.

- Foreløpig virker det som om det er flest jentebiler, sier Sindre.

Gleder seg til feiring

Han, Andreas og Christine føler at de allerede har vært russ et halvt år. Etter som de sitter i styret, har det stort sett dreid seg om russeforberedelser, russerevy, russebukser og russekroer i ett sett nesten hele skoleåret. Og når russefeiringen setter i gang for fullt, er ikke de tre sikre på om det bare blir morsomt.

- Vi gruer oss litt, egentlig. Vi må lage det her, ikke bare oppleve det. Men det har bygd seg opp en veldig bra stemning blant russen fra arrangement til arrangement. Alle er fornøyde og glade, sier Andreas.

- Også har de tre videregående skolene blitt veldig mer sammenspleiset enn de har vært før, legger Christine til.

Og sammenspleiset er stikkordet for hvordan de tre tror russefeiringen blir.

- Det blir et veldig stort fellesskap, sier Sindre.

Artikkeltags