Blogganmeldelse: Monoton, men informativ

Robertas Vilimas, skribent.

Robertas Vilimas, skribent. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

PulsBlogg: Ungdomssnakk.blogg.no

Blogger: Ann Helen Nygård

Angst. Fortvilelse. Usikkerhet. Kolliderende følelser som en gjennomsnittlige ungdom opplever i sin hverdag.

Hvor søker ungdom tilflukt for å få svar på sine spørsmål? Internett. Om det nå er vitenskapelige artikler, nettsider som baserer seg på satire, eller i dette tilfellet; blogger.

Ungdomssnakk er en blogg som baserer seg på å prøve å besvare generelle spørsmål som ungdom kan stille, og hvor bloggforfatteren prøver å besvare ved bruk av personlige opplevelser.

Bloggen besvarer spørsmål fra en rekke med temaer, alt fra valentinsdagsgaver, intimbarbering og tips til hvordan gi oralsex, til mer seriøse temaer som angår ungdomstid og samliv.

Bloggeren legger fram budskapet til hvert tema på en godt gjennomtenkt og strukturert måte, og er også kjønnsmessig nøytral når det gjelder sine tips.

Hun involverer begge kjønn i stort sett de fleste innlegg og diskriminerer ikke.

Sammen med den vide variasjonen i temaer, inkluderer også bloggeren innlegg om andre ungdommers historier.

Til tross for bloggerens generelt gode tips og triks, føles oppsettet veldig gjentakende og monoton på lik linje med en buzzfeed-artikkel. Titler som «topp 10 triks og tips» for det ene og det andre blir ganske fort slitsomt å lese.

Bloggen kan anbefales for ungdom som føler at de ikke er forberedt for det de har i vente, da bloggen tar opp viktige temaer, om ikke på en alltid like spennende og variert måte.

Artikkeltags