Terningkast 5: «Trust»: - En soleklar seerfavoritt

Ina gleder seg til resten av serien "Trust" kommer ut.

Ina gleder seg til resten av serien "Trust" kommer ut. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ina anmelder de tre første episodene av serien «Trust», og er veldig fornøyd.

DEL

PulsHvor fri er man egentlig, selv når man er så rik at man i praksis har råd til å kjøpe hele verden? I serien «Trust», får vi bli med inn bak lukkede dører hos den høyst reelle Getty-klanen, ledet av den åtti år gamle oljemagnaten og patriarken J. Paul Getty, som på et tidspunkt var verdens rikeste mann.

HBO gjør det virkelig igjen, og gir oss enda en solid publikumsmagnet. Vi blir dratt inn i en syk verden av penger, makt, posisjon, renommé og seksuelle lyster. 

Vi blir tidlig introdusert for denne skrudde, styrtrike og intrigepregede familien, der vi hovedsakelig følger J. Paul Getty den tredje, altså barnebarnet til J. Paul Getty selv, og forunderlighetene rundt hans kidnapping i 1973 da han bare var 16 år gammel.

Med et stjernespekket cast blandet med unge nye fjes er dette en lovede serie, med et gunstig utgangspunkt og en ekstremt spennende historie.

Det som også er veldig spennende med denne serien, er at den baserer seg på virkelige mennesker og virkelige handlinger. Dette gjør kanskje handlingsforløpet og personlighetene enda mer spennende å følge med på, og man får en nærere relasjon til hele serien.

Dette, akkompagnert med den gleden og det suget man får av å se på mennesker som har så mye penger at man ikke vet helt hvor man skal gjøre av seg, gjør dette til en soleklar seerfavoritt.

Jeg gleder meg virkelig til resten av denne serien kommer ut.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags