Terningkast 5: Parterapi: – Midt i blinken

VELDIG BRA: Skribent Eli Skotte Hansen mener NRK-serien er midt i blinken.

VELDIG BRA: Skribent Eli Skotte Hansen mener NRK-serien er midt i blinken. Foto:

Av

Skribent Eli har anmeldt NRK-serien Parterapi. – Den er en fulltreffer!

DEL

Puls

Kevin Vågenes har spilt inn sesong to av parterapi. Serien går nå på NRK og er tilgjengelig på tv.nrk.no. Humorserien handler om forskjellige par på parterapi, der Vågnes spiller rollene til de problematiske personene i de forskjellige parene.

Vågenes sine tolkninger av disse stereotypene treffer midt i blinken, og er typer vi alle har sett før- bare at dette er satt på spissen og overdrevet til de grader. Alle kan nok kjenne seg selv eller andre igjen, og det blir morsomt fordi han spiller de typene vi allerede kjenner så bra.

Alle scenene er filmet fra samme vinkel og fra samme kontor. På den måten får man inntrykk av hvordan det er å være parterapeut, og hva en jobbhverdag innebærer, med en humoristisk vinkling.

Selv om overdrivelsene er det som gjør det morsomt, kan det bli akkurat litt for masete i lengden. Noen mener kanskje at det er prikken over i-en, men for meg har det gjort at jeg ikke har sett ferdig sesongen med de 10 minutter lange episodene enda. Likevel har jeg kost meg, og synes alt i alt det er en veldig bra serie.

LES OGSÅ:

Artikkeltags