Terningkast 6: Brennpunkt tar deg med inn i deres univers | Karoline Hedels Setra

BRENNPUNKT: En dokumentar serie som tar opp viktig og interessante temaer som engasjerer alle.

BRENNPUNKT: En dokumentar serie som tar opp viktig og interessante temaer som engasjerer alle. Foto:

Av

Brennpunkt er produsert for NRK TV og er et dokumentarprogram som undersøker, avdekker, avslører og forklarer historier som angår alle. Brennpunkt startet opp i 1996 og har siden da vært den lengstlevende graveredaksjonen i Norge.

DEL

Serien Brennpunkt tar opp viktige emner som interesserer oss nordmenn på en daglig basis. Det har blitt laget utallig mange dokumentarer for dette programmet gjennom tidene og det er garantert noe der for alle. Brennpunkt har laget dokumentarer om voldtekt, mobbing, Nokas-ranet, drapsetterforskninger, leger og om YouTube-generasjonen. Dette er bare noen få eksempler på alt som har blitt laget.
 

Dokumentarserie laget for alle

Jeg synes at Brennpunkt er en utrolig bra dokumentarserie som virkelig setter alt av sine midler på å lage den beste dokumentaren om temaet som blir presentert.

Siden Brennpunkt har holdt på så lenge kan jeg garantere deg at det har blitt laget en dokumentar på noe som interesserer deg. Hver gang jeg ser en episode av Brennpunkt blir jeg automatisk dratt inn i episoden. Da har jeg mitt fulle fokus på hva som blir fortalt.

BRA: - Brennpunkt fanger meg inn i deres univers, sier Karoline Hedels Setra.

BRA: - Brennpunkt fanger meg inn i deres univers, sier Karoline Hedels Setra. Foto:

 

Når jeg i tillegg synes at temaet som blir tatt opp er interessant, så blir det lettere å følge med. Jeg synes at måten de bygger opp dokumentarene sine på ved at de holder på deg som seer er utrolig bra og noe jeg ikke har opplevd i andre programmer før.

Brennpunkt anbefales på det sterkeste

Måten Brennpunkt klarer å fange meg inn i deres univers gjør at jeg ikke kan gi programmet noe mindre enn terningkast seks. Det er selvfølgelig smak og behag hvilke dokumentarer man har lyst til å se, men jeg kan garantere deg at hvis du ser igjennom alle årene som Brennpunkt har produsert innhold, så finner du garantert en dokumentar som interesserer deg.

Det er selvfølgelig noen dokumentarer som ikke interesserer meg, men så er ikke dokumentarene laget for at alle sammen skal like dem heller. De dokumentarene som jeg har sett har vært utrolig bra og jeg anbefaler alle å se på Brennpunkt.
LES OGSÅ:

Artikkeltags