Produsent: Roberto Aguirre-Sacasa

Medvirkende: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes og Cole Sprouse
Sjanger: Drama, mysterium

Den nye sesongen er ganske spennende, og noe jeg liker er at på slutten av hver episode skjer det noe spennende, men man aner ikke hva som vil skje videre. Derfor begynner man å tenke på alle mulige utfall, og man må vente en uke til neste episode.

Spennende

Jeg synes de tidligere sesongen hittil har vært enda mer spennende enn sesong 3.

Men noe skaperne bak «Riverdale» har fortsatt med, er å skape bra med variasjon. Et eksempel på dette er når det er lange samtaler som i bunn og grunn er kjedelig, gjør de det mer spennende ved at vi får se scener fra hendelsene de snakker om. Det gjør at det blir enklere å skape bilder i hodet. I tillegg skaper det mer spenning og forståelse rundt det de snakker om.

 

Konstant krangling

Noe jeg begynner å bli ganske lei av, er den konstante kranglingen mellom karakteren Veronica og faren hennes. De krangler alltid om den samme tingen, og det blir veldig repeterende, noe som blir kjedelig i lengden. Dette gjorde de også i de tidligere sesongene, men jeg hadde håpet at det var slutt på det nå.

Urealistiske hendelser

I motsetning til de andre sesongene skjer det mange urealistiske hendelser som har lite med handlingen å gjøre.

Ting blir fort uforståelig og setter et spørsmålstegn ved det hele. Derfor begynner serien nesten å gå mot en «fantasy-serie».

Eksempler på dette er flygende babyer og rare ritualer som ikke gir mening. Noe av det er hallusinasjoner, men mange av hendelsene blir rare likevel.

For urealistisk, men spennende

For å oppsummere vil jeg si at den nye sesongen er varierende og spennende. Vi får se mye av de indre tankene til karakterene og ulike perspektiver på ting, noe jeg synes er bra. Det som gjør at jeg likte de forrige sesongene bedre er at de er enda mer spennende, og har ikke de urealistiske hendelsene som denne sesongen har. Til neste sesong håper jeg at selve sesongen blir mer realistisk og har mindre av de samme gamle «krangleepisodene».

LES OGSÅ: