Regissør: Susan Johnson

Medvirkende: Lana Condor, Noah Centineo og Janel Parrish

Skaper: Netflix

I filmen møter vi Lara Jean. Hun bor med sine to søstre og far - moren døde da hun var ung. Hennes eldste søster flytter vekk fordi hun er ferdig på videregående. Den yngste søsteren går på ungdomsskolen, og hun selv skal gå sine siste år på videregående. Lara Jean er litt spesiell på en søt måte. I en boks under sengen har hun blant annet kjærlighetsbrev skrevet til alle guttene hun noen gang har elsket, men de ble aldri sendt. I tillegg er hun litt smålig forelsket i nabogutten, som også er hennes eldste søsters ekskjæreste. En dag blir alle brevene på mystisk vis sendt til alle guttene, og Lara Jean har et stort problem.
En av guttene som får et kjærlighetsbrev er Peter. Han ble akkurat slått opp med av sin ikke så snille kjæreste. Han og Lara Jean blir enige om at de skal late som de er i et forhold for å gjøre Peter sin eks sjalu. Forholdet mellom Peter og Lara Jean er akkurat som i film, ironisk nok. Til tross for at de later som virker de veldig betatt av hverandre og gjør typiske søte ting for den andre.

Denne filmen har som alle andre filmer både oppturer og nedturer. Hovedpersonen vår Lara Jean har det heller ikke lett hele tiden når det er folk i livet hennes som prøver å ødelegge for henne.

Dette er en film som presenterer kjærlighet og usikkerheten rundt følelser og måten det kan tukles med. Filmen er veldig bra i den grad hvor den også er søt. I tillegg trekker den inn elementer fra flere klassiske filmer som gjør den morsom å se.

LES OGSÅ: