Terningkast 5: Terningkast fem til «Out of Order»

Karin gir terningkast fem til den nye singelen "Out of Order".

Karin gir terningkast fem til den nye singelen "Out of Order". Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye singelen til «Highsakite» gir mersmak hos skribent Karin.

DEL

PulsDen norske gruppen Highasakite har i år slitt med interne konflikter, og har gått fra å være en kvintett til å bli en duo. Den første singelen som duo «Out Of order», også bandets første singel i 2018 gir allikevel ikke inntrykk av noen store nedskjæringer.

Vokalist Ingrid Helene Håvik og trommeslager Trond Bersu har gjort en god jobb med «Out Of Order».

Sangen innledes med en myk og rolig start og deretter følger vokalist Ingrid Helene Håvik sine gjenkjennelige vokaler. Sangen handler om et forhold som har gått galt, og håpet om at det kan reddes. Jeg-personen følger desperat etter sin elskede og har tro på at han/hun vil bli med hjem igjen. Ikke den mest kreative tematikken, men den er søt nok. Teksten gir et inntrykk av melankoli som de fleste vil sette pris på.

Sangen i seg selv bygger seg opp etter hvert. Melodien blir større, men jeg savner det store og pompøse lydbilde gruppen leverte i albumene «Silent Treatment» og «Camp Echo». Singelen er nydelig selv om teksten er noe uoriginal og melodien dempet. Til tross for turbulens innenfor bandet, klarer Highasakite å formidle en sår og fin singel som de fleste vil høre på.

Jeg håper at kvaliteten på musikken de lager ikke blir mindre selv om Highsakite har blitt færre. For dette liker jeg.

LES OGSÅ: «The state»: – Brutal

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags