Terningkast 5: «Burn the stage» viser hvordan det egentlig er å være artist | Helene Mala Haga

GODT INNHOLD: Helene kan ikke så mye som "K-Pop", men fikk allikevel et godt inntrykk av filmen.

GODT INNHOLD: Helene kan ikke så mye som "K-Pop", men fikk allikevel et godt inntrykk av filmen. Foto:

Av

Burn the stage er filmen om den koreanske gruppa BTS. Jeg så filmen, men personlig kan jeg lite om «BTS» og generelt «K-pop». Derfor hørte jeg med Anine Hansen Stranda (15) og Nora Marie Enerhaugen (15) om deres meninger rundt filmen, inkludert mine egne.

DEL

PulsPersonlig synes jeg filmen hadde en bra oppbygning. Det var spennende å se hvordan ting foregikk bak scenen. De viste de indre tankene til guttene, utviklingen deres og konserter i kronologisk rekkefølge.

– Jeg synes filmen var bra og rørende. Det som var positivt med filmen var at de viste ting som skjedde bak scenen, og scener vi ikke har fått sett før, sier Nora.

– Jeg elsket filmen, og de viste virkelig hvordan BTS egentlig er! sier Anine entusiastisk. Jeg likte de små sitatene de hadde imellom scenene, for da fikk de fram tankene deres i historien, legger hun til.

Godt samhold

Filmen fikk veldig godt fram samholdet i gruppa, fordi før hver eneste konsert motiverer de hverandre. Medlemmene i gruppa er ikke kun sammen under konsertene, men de er også gode venner på fritiden. Vi fikk se scener der de var på ferie sammen - det var fint og i tillegg morsomt.

Negative sider

Mange tror at det å være artist er kun positivt, men filmen viste at det ikke alltid er det som er tilfellet. De viste den fysiske lidelsen kroppen får. Opptil flere ganger fikk de skader. En scene som var ganske nervepirrende å se på, var når en av medlemmene holdt på å besvime under en konsert.

Det både Anine og Nora er enige i, er at det som trakk filmen litt ned var at de viste for lite av de negative sidene. De nevner at de la for lite vekt på hvor strenge de var med seg selv, og viste få scener der de kranglet.

– At de viste for lite scener av de negative sidene med å være artist, synes jeg er dumt fordi det viser at de er mennesker de også, og at de krangler inni mellom, men gjør det godt igjen, kommenterer Anine.

Jeg tror de ikke viste så mye av det fordi de vil fokusere på historien, ikke de små handlingene, avslutter hun.

LES OGSÅ: Brennpunkt tar deg med inn i deres univers | Karoline Hedels Setra
 

Artikkeltags