Terningkast 5: Bohemian Rhapsody gir følelsen av å være på konsert | Eli Skotte Hansen

Av

Queen er på alles ører igjen etter premieren på storfilmen Bohemian Rhapsody. Som de sier i filmen: The only thing more extraordinary than their music is their story.

DEL

PulsFilmen handler om bandet Queenog frontfiguren Freddy Mercury. Vi får se hele historien til Queenfra Freddy Mercury sitt perspektiv. Helt fra de danner et band til Live Aid konserten i 1985 og alt imellom.

På grunn av den fantastiske musikken, det vakre visuelle, og Rami Maleksgode tolkning av Mercury, er det en film som kan likes av alle.

Essensen av det hele

For de største Queen-fansene er det noen historiske feil i filmen man kan henge seg opp i, men det er ikke det som er viktig når filmen er ferdig. Man sitter likevel igjen med essensen av det hele; at Queen var et fantastisk band og at ingen er som Freddy Mercury.

Tar seg opp

De to timene og 13 minuttene kan bli noe tregt og langtekkelig, men på slutten av filmen tar det seg opp, og tiden blir verdt det. Jeg holdt flere ganger på å gi applaus underveis, fordi stemningen av å være på konsert var så bra fanget i filmen.

LES OGSÅ: «Burn the stage» viser hvordan det egentlig er å være artist | Helene Mala Haga

Artikkeltags