Terningkast 5: The Nun: – En av de skumleste filmene jeg har vært borti

Julie Henriette Syversen ble skremt av filmen The Nun.

Julie Henriette Syversen ble skremt av filmen The Nun. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skrekkfilmen «The Nun» kom nylig på kino. Les skribent Julie sin skremmende anmeldelse.

DEL

PulsProdusent: Warner Bros. Pictures

Utgivelsesår: 2018

Sjanger: Skrekkfilm

Regissør: Corin Hardy, James Wan, Gary Dauberman og Peter Safran

I skrekkfilmen «The Nun» befinner vi oss i 1952, hvor vi møter fader Burke og søster Irene som reiser til Romania for å etterforske en hendelse som skjedde i klosteret oppe i fjellene. En ung nonne hadde hengt seg selv.

Burke og Irene avdekker en uhellig hemmelighet om at det er våknet en mørk kraft inne i klosteret etter bombene falt under 2. verdenskrig. Den mørke kraften kan ta form til alle slags former, og i dette tilfellet hadde demonen tatt form til en nonne som lusket rundt i klosteret om nettene.

Filmen er en spin-off fra skrekkfilmen «The Conjuring 2» som ble vist på lerretene i 2016. Her har den onde demonen kommet seg vekk fra klosteret og tukler med livet til den paranormale etterforskeren Lorraine Warren. «The Nun» er en film som forteller om historien bak denne demonen.

Dette er en av de skumleste filmene jeg har vært borti, de klarte virkelig å skremme meg. Historien var vel gjennomført, og passet godt inn i de andre filmene som er knyttet til denne spin-off filmen. Det var lite pauser til å slappe av, og man måtte alltid være på vakt etter nye skremmende ting, som det absolutt ikke var mangel på.

LES OGSÅ:

Artikkeltags