Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 5Lady Gaga og Bradley Cooper gjennomfører med glans

Artikkelen er over 2 år gammel

Tittel: A Star Is Born

Sjanger: Musikalsk drama

Regissør: Bradley Cooper

Norgespremiere: 12.10.2018


Denne versjonen av filmen «A Star Is Born» er den fjerde, for den er nemlig litt filmatisert tre ganger tidligere. Første gang i 1937, andre gang i 1954, tredje gang i 1976 og nå også i 2018.

To gjennomgående gode debuter

Dette er Lady Gagas første filmrolle, og hun gjennomfører den med glans. Det samme gjør Bradley Cooper, som har regissert filmen, også for første gang.

De spiller hovedrollene Jackson Maine og Ally, som er lidenskapelig opptatte av musikk. Jackson er en kjent artist, og han og Ally møtes når hun opptrer på en bar. De to går inn i et forhold, og hun blir med ham på turné.

Sjalusi og rusproblematikk

Mens de er på turneen blir Ally oppdaget av et plateselskap som ønsker å gjøre henne til stjerne. Dette klarer de svært godt, og Jackson blir noe sjalu. I tillegg til dette har han problemer med alkohol og andre rusmidler, som byr på store problemer for resten av filmen.

Innlevelsen og samspillet til de to hovedrollene gjør at handlingen og den rørende historien blir enda bedre enn den var i utgangspunktet. Ikke bare er skuespillerne gode, men musikken er et bra tilskudd til filmen. Hovedrollenes stemmer er svært bra både sammen og hver for seg, noe som forklarer hvorfor de har preget topplistene de siste ukene.

LES OGSÅ: Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald – Magien er tilbake
 

Kommentarer til denne saken