Terningkast 3: «Ibiza»: En uoriginal film

Helene gir terningkast tre til Netflix- filmen «Ibiza».

Helene gir terningkast tre til Netflix- filmen «Ibiza». Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye Netflix-filmen får ikke Helene til å trille et høyt terningkast.

DEL

PulsMedvirkende: Gillian Jacobs, Phoebe Robinson, Vanessa Bayer

Produsent: Netflix

Utgivelsesår: 2018

Sjanger: Komedie, Romanse

Regissør: Alex Richanbach

Netflix slipper mange nye filmer i denne perioden og en av dem heter «Ibiza».  Det er en romantisk komedie som tar for seg en typisk kjærlighetshistorie og det å utnytte muligheter når man har dem, før det er for sent.

Den unge amerikanske kvinnen, Harper, blir sendt på en businessreise til Barcelona i Spania, for å delta på et viktig møte. Hun tar med seg to gode venner, Leah og Nikki. Reisen skal bare vare et par dager og avslutte med det viktige jobbmøtet. Når jentene kommer drar de rett ut og fester på en klubb, og Harper møter en kjent DJ som hun blir betatt av. Jentene finner ut at han skal spille på Ibiza dagen etter og reiser ganske spontant til øya. Det eneste problemet er at Harper må rekke det viktige møtet sitt ganske tidlig dagen etter, også klarer hun å forsove seg.

Filmen er en veldig typisk film hvor hovedpersonen må velge mellom to viktige ting, der det ene valget er kjærlighet.

Den sklir da derfor også rett inn i sjangeren romantisk komedie. Jeg tror mange kan leve seg inn i denne filmen og ønsker å reise på en kul ferie og møte drømmegutten.

Grunnen til at filmen «Ibiza» får terningkast tre er ikke fordi den ikke er underholdende, men fordi historien rett og slett er for uoriginal.

LES OGSÅ:

Artikkeltags