God spillefilm med lokale skuespillere

Fredag kunne vi endelig se første episode av den lokale amatørregissøren Carl August Klevjers (20) første spillefilm på YouTube. «The New Wave» er laget uten noen form for pengemidler og alle skuespillerne er lokale.

DEL

PULS

Filmens handling er lagt til året 2055. I introen får vi vite litt om en krig som var et tiår før. Etter introen hopper filmen fram til året 2055 der vi får møte Thomas og vennene hans, som er fire nysgjerrige gutter som finner på mye rart og kommer i trøbbel med politiet. I tillegg oppdager Thomas at det er noe mistenkelig ved læreren deres, noe som skaper en mystisk undertone gjennom episoden og som hjelper til med å holde spenningsnivået oppe.
På tross av at skuespillerne er lokale og ikke minst norske, er framførelsen overraskende bra.

Thomas og vennene hans er ganske unge, men likevel snakker de overbevisende godt engelsk. I tillegg er det gjort en veldig bra jobb på filmfronten. Når man ser på filmen, glemmer man til tider at det er en amatørfilm.

Kort oppsummert er det en bra prestasjon av regissøren.

Tatt i betraktning at de involverte er amatører, så er både skuespill bra og historien er spennende. Likevel var fortellingen litt vanskelig å forstå og følge med på siden det blir en del hopping fram og tilbake i tid, men dette er kanskje noe som oppklares etter hvert.

Etter å ha sett første episode blir man nysgjerrig på hvordan alt henger sammen. Jeg har i hvert fall planer om å følge med på de neste episodene som blir lagt ut de kommende fredagene.

LES OGSÅ: Ressigør Carl August Klevjer (20) : – Vi har alle et behov for å fortelle noe

Artikkeltags