Kevin Haugan er sanger, danser, skuespiller, musikalartist og entertainer. Mange barnefamilier kjenner han igjen fra rollen som Pil, en av hovedkarakterene i NRKs julekalenderserie «Snøfall.» Han har også spilt rollen som Billy Elliot da musikalen ble satt opp i Oslo.

Fra seks til 13 år

Øyvind Riibe som står for arrangementet har tro på godt besøk.

– Det er barn i aldersgruppen seks til 13 år som er målgruppa for dette arrangementet og foreldre kan selvsagt være med, sier han.

Arrangementet er gratis og det er ingen påmelding. I Hønefoss skjer det hele i Søndre Park, i Jevnaker er det på fotballstadion arrangementet holdes.

Arrangementet vil starte med en dansekurs av Haugan og dansere fra Bårdar Akademiet. På denne delen er det satt et makstak på 120 publikummere på grunn av smittevernhensyn, og det er første mann til mølla som gjelder. Det blir også en konsert for dem som har vært med på dansekurset.

I Hønefoss vil dansekurset og konserten være fra klokka 14 til 16 mandag 13. juni. I tillegg blir det en egen åpen konsert klokka 18. Der kan det være inntil 200 publikummere.

I Jevnaker er dansekurset fra klokka 15 til 17, med åpen konsert klokka 18.

Fin opplevelse

Riibe forteller at både han og Haugan hadde lyst til å gi barn og unge en fin opplevelse i koronatiden og under en sommerferie som kan bli lang for mange.

– Kevin Haugan hadde så lyst til å gjøre noe for barn og unge, sier han.

Riibe roser også Ringerike kommune og Jevnaker kommune som har vært veldig positive og bidratt til at arrangementet kan holdes.

– Jeg vil også rette en stor takk til Tony's matglede som også har bidratt med støtte.

Arrangøren Multievent har laget en smittevernplan som skal følges. Den begrenser blant annet antall publikummere og arrangøren vil også passe på at folk holder en viss avstand til hverandre.

Det var også Riibe som dro i gang den populære drive in-kinoen på Jevnaker under korona-nedstengningen tidligere i år.