Tre omkom i trafikkulykke på riksvei 7 i Hallingdal

Tre personer mistet livet i en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 7 i Torpo i Ål kommune i Hallingdal natt til mandag.

Tre personer mistet livet i en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 7 i Torpo i Ål kommune i Hallingdal natt til mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Én norsk person og to litauere omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler i Hallingdal natt til mandag. En tredje litauer er innlagt på Ullevål sykehus med moderate skader.

DEL

– Vitneopplysninger tyder på at den ene bilen har kommet over i motgående kjørefelt. Det skal ha vært bilen med én person i, opplyser operasjonsleder Ole Kristian Bekkedal i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Personen som var alene i bilen, omkom i ulykken. Vedkommende har tilknytning til Hallingdal, forteller politiet. I den andre bilen var det tre personer hjemmehørende i Litauen.

– To av personene er omkommet. Den tredje ble fløyet til Ullevål sykehus og er innlagt der. Vi har fått opplyst at tilstanden til vedkommende skal være stabil, sier Bekkedal.

I en oppdatert skademelding fra Ullevål sykehus mandag ettermiddag blir det opplyst at skadene er moderate. Den skadde er en 24 år gammel kvinne. Politiet vil foreløpig ikke gå ut med detaljer om kjønn og alder på de omkomne da de fortsatt jobber med å varsle pårørende.

Ulykken skjedde like vest for Torpomoen noen kilometer fra Ål i Hallingdal. Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.47 natt til mandag.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Politiet og Statens havarikommisjon for Transport har vært på stedet og etterforsket, opplyser politiet. (©NTB)

Artikkeltags